Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Trump sem kavarhat be a brit választásokba

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2019. december 4.   10:13

Trump és Johnson most nem találkozik egymással Vegyesen teljesítettek tegnap az európai részvénypiacok. A DAX 0,2%-ot emelkedett, míg a CAC40 1%-ot, a FTSE100 pedig 1,8%-ot csökkent. A YouGov közvéleménykutatása szerint bő...

Trump és Johnson most nem találkozik egymással

Vegyesen teljesítettek tegnap az európai részvénypiacok. A DAX 0,2%-ot emelkedett, míg a CAC40 1%-ot, a FTSE100 pedig 1,8%-ot csökkent.


A YouGov közvéleménykutatása szerint bő egy héttel a választások előtt is stabil a Konzervatív Párt előnye. 42% támogathatja őket, míg a Munkáspártot 33%, a Liberális Demokratákat 12%, a Brexit Pártot pedig csak 4%. Bár a hét elején az amerikai elnök Londonba utazott, formális találkozóra azonban nem kerül sor Trump és Johnson között. Nem hivatalosan ennek az az oka, hogy Trump annyira népszerűtlen az Egyesült Királyságban, hogy Johnson nem kockáztatja meg a személyes találkozót a választásokat megelőzően. Az amerikai elnök egyébként egyértelműen Johnson támogatójának számít.

A Mercedes megelőzte a BMW-t az USA-ban

A Mercedes 33.700 autót értékesített Az USA-ban novemberben, ezzel 2.500 darabbal megelőzte az örök rivális BMW-t. Az eddigi mintáknak megfelelően mindkét autógyártó elsősorban a SUV szegmensben tudott komoly növekedést felmutatni. Az idei értékesítések is fej-fej mellett állnak a két német presztízs gyártónál, a számokat nézve egyelőre még a BMW vezet szűk 3300 darabbal.

Távozik a Nokia elnöke

A Nokia elnöke, Risto Siilasmaa 8 év után lemondott posztjáról. Helyét Sari Baldauf veszi át, aki eddig a hálózati üzletágért felelős vezető volt. A személyi változások 2020 áprilisától, az éves rendes közgyűlést követően léphetnek majd életbe. Az elnök iránti bizalom főként a harmadik negyedéves eredményt követően ingott meg, amiért a társaság nem a vártnak megfelelően halad az 5G technológiával, csökkentette eredményvárakozását és az osztalékkifizetést is szünetelteti.

Nagyot újíthat a WizzAir

Médiaértesülések szerint WIZZ Pass néven új, előfizetéses üzleti modellen dolgozik a WizzAir. Ennek keretében előfizetési díjért cserébe havonta egy repülőjegyre (ami talán retúr jegyet takar) lennének jogosultak az utasok mindenféle extra szolgáltatás nélkül. Az elsődleges célcsoport a külföldi munkavállalók lehetnek, akik gyakran utaznak haza. A WizzAir egyelőre nem reagált érdemben a pletykákra.

PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben