Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Erste Indikátor

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2014. április 9.   14:46

Arany: A 200 napos mozgóátlag fölött jár a nemesfémA márciusi lejtmenetet követően múlt héten ismét emelkedő irányba fordult az arany kurzusa. Az elmúlt napokban intenzív emelkedés bontakozott ki a nemesfém piacán,...

Arany: A 200 napos mozgóátlag fölött jár a nemesfém
A márciusi lejtmenetet követően múlt héten ismét emelkedő irányba fordult az arany kurzusa. Az elmúlt napokban intenzív emelkedés bontakozott ki a nemesfém piacán, miközben az árfolyam áttörte a 200 napos mozgóátlagot. A technikai kép ismét kedvező, és egy ideális belépési pont is kirajzolódott a grafikonon. Stop-loss szintnek az 1.275 dolláros minimumot állíthatjuk be.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 1.2951.275  1.385
EUR/USD: Erős ellenálláshoz érkezett az árfolyam
A hét a devizapár pozitív korrekciójáról szólt, az árfolyam egy fontos szinthez érkezett. Azt érdemes figyelni, hogy az ellenállásról milyen irányban indul el a devizapár. Az 1,382-es ellenállás és a 20 napos mozgóátlag jelenleg erős akadály jelent, ha erről a szintről sikerülne ismét lefordulnia az árfolyamnak, akkor visszatesztelhetné az 1,366-nál található emelkedő trendvonalat. Ellenkező esetben pedig ismét csúcstámadásba lendülhet, ellenállást az 1,395-ös lokális csúcs jelent.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1,3661,395 
DAX: Fordulós jelzés az indexben?
Nagy eséssel kezdte a német index a hetet, tegnap a 9.450 pontos szint is elesett, de a 20 és 30 napos mozgóátlagokról visszapattant az árfolyam és zárásra sikerült 9.450 pont fölé kapaszkodnia, miközben egy hosszú alsó kanócot is hagyott az index. Ez rövidtávon fordulós jelzés is lehet, amíg az árfolyam 9.450 pont fölött mozog, addig az emelkedő iránynak nagyobb a valószínűsége, a következő ellenállás 9.720 pontnál található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
9.450  9.720
EUR/HUF: Stabilan erősödik a forint
A forint erősödő trendje töretlen, de közeledik egy erős szinthez az árfolyam, amely 303,5-nél található. Alatta a 200 napos mozgóátlag jelent megállót 301 forintnál. Rövidtávon a 200 napos mozgóátlagot is elérheti a devizakereszt.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 303,5 301 310
Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt
VÁLLALATELEMZÉS

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt

A Gloster 10,3 milliárd forintos korrigált árbevételről és...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben