Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Újraválasztották a portugál miniszterelnököt

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2019. október 7.   09:53

Erdogan elégedetten nyilatkozott a kamatvágásról Emelkedtek pénteken a vezető európai részvényindexek: a DAX 0,7%-ot, a CAC40 0,9%-ot, a FTSE100 pedig 1,1%-ot. Ismét a szocialista Antonio Costa nyerte a portugál választásokat. A...

Erdogan elégedetten nyilatkozott a kamatvágásról

Emelkedtek pénteken a vezető európai részvényindexek: a DAX 0,7%-ot, a CAC40 0,9%-ot, a FTSE100 pedig 1,1%-ot.


Ismét a szocialista Antonio Costa nyerte a portugál választásokat. A 2015-ös választáshoz képest sikerült több szavazatot szerezni, de így sem lesznek képesek önállóan kormányt alakítani. Várhatóan ezúttal is kisebb, szélsőbaloldali pártokkal kényszerülnek koalícióra lépni. Az exit-pollok szerint rekord alacsony, mindössze 50% körüli volt a részvétel a választáson.


Augusztusban sem sikerült felpattannia a német gazdaságnak. A munkanaphatással igazított ipari rendelésállomány még a vártnál is gyengébb lett. A múlt havi 5,6% után most 6,7%-os volt az év/év alapú csökkenés, miközben a piac 6,4%-os visszaesésre számított.


Erdogan elnök elégedetten nyilatkozott a török jegybank kamatvágásairól, ugyanakkor megjegyezte, hogy bízik benne, hogy a jegybank tovább fogja csökkenteni az alapkamatot. A következő kamatdöntő ülést október 24-én esedékes.

Jövőre tolódott a Bayer ítélete

A St. Louis-i bíróság csak jövőre fogja tárgyalni a glifozát tartalmú Roundup rákkeltő hatása miatti ügyet, de pontos időpont egyelőre még nem ismert. Idén tehát már biztosan nem lesznek új bírósági ítéletek az ügyben. A Bayer részvényesei örömmel fogadták az elnapolás hírét és jelentős emelkedéssel indult ma reggel a kereskedés a részvénnyel.

Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt
VÁLLALATELEMZÉS

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt

A Gloster 10,3 milliárd forintos korrigált árbevételről és...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben