Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A kínai piacon decemberben debütálnak az új Windows 8-as okostelefonok - Európa Best Of

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2012. november 9.   09:40

ArcelorMittalA Reuters szerint a nagy esőzések hátráltatják az ArcelorMittal vasérc kitermelését és szállítását Libériából. A nyári időszakhoz képest tervezett havi négy szállítás helyett csak kettőt tud teljesíteni a vállalat.BMW, Daimler,...

ArcelorMittal
A Reuters szerint a nagy esőzések hátráltatják az ArcelorMittal vasérc kitermelését és szállítását Libériából. A nyári időszakhoz képest tervezett havi négy szállítás helyett csak kettőt tud teljesíteni a vállalat.
BMW, Daimler, Fiat
Az Európai Bizottság támogatná az autóipart. Céljuk, hogy a szektor GDP részesedése a jelenlegi 16%-ról 20%-ra bővüljön 2020-ra, vagyis egy kimondottan hosszú távú célkitűzésről van szó, melynek részletei egyelőre még nem körvonalazódtak.

A BMW hivatalosan is bejelentette, hogy jövő évben megkezdi 1-es sorozatának értékesítését Indiában. Eddig csak az ennél nagyobb modelleket forgalmazták az ázsiai országban. Az új modell értékesítésének megkezdésével egy időben a cég 10%-kal fogja növelni összes modelljének az árát. Az áremeléstől egyértelműen az eredmény növelését várja a társaság, azonban ezzel összefüggésben az értékesített darabszám csökkenésnek indulhat, de az árbevétel még így is növekedhet. Az előre bejelentett áremelés következményeként arra számítunk, hogy az idei évi értékesítési adatok egy kicsit megemelkedhetnek az utolsó két hónapban.

A Daimler kecskeméti gyára és a magyar kormány stratégiai partnerségi megállapodást köt.

Hétfőn születhet bírósági döntés a Chrysler felvásárlási áráról. A Fiat a jelenlegi 58,5%-ról 75%-ra szeretné növelné a részesedését, azonban a felvásárlási ár meghatározásának szabályában nem tudtak megállapodni a többi érdekelttel.
E-ON
Az Exane túlteljesítőről semlegesre minősítette le az E-ON-t. A célárat 23%-kal 17 euróra csökkentették.
Nokia
A kínai piacon decemberben fognak debütálni az új Windows 8-as okostelefonok. A Nokia több szolgáltatóval: a China Telecommal, a China Mobillal és a China Unicommal együttműködve fogja értékesíteni a telefonjait. A Samsung és a Huawei Windows-os telefonjai várhatóan csak 2013 elején kerülnek a boltokba Kínában. A telefonok kártyafüggetlen árai 640 és 800 dollár között fognak mozogni, és ezek nem fognak jelentősen csökkenni hűségnyilatkozatra szóló szerződésekkel sem.
Siemens
A Siemens arra készül, hogy eladja vízhasznosítással foglalkozó üzletágának egy részét. A teljes üzletág 1 milliárd euró körüli éves árbevételt termel.

Az Independent Research vételről tartásra minősítette le a Siemens-t. A célárat 90 euróban határozták meg.

A Berenberg 84-ről 94 euróra emelte a Siemens célárát, továbbra is vételre minősítve a papírt.
Total
A Total Kazahsztánban két szárazföldi blokkban vásárolt 75%-os részesedést. A két blokk összterülete 14.500 négyzetkilométer (Magyarország területének 15%-a) és az ország dél-nyugati területén helyezkedi el. A terület szeizmikus felmérését és a kutatófúrásokat 2013-ban kezdi el a társaság.
SZTORI

Hol késik a Fed kamatvágás?

Ahogy ezt az ErsteMarket hasábjain is megírtuk*, Jerome Powell Fed elnök kedden az elmúlt hónapoknál megszokotthoz képest szigorúbb hangnemet...

Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

A Monetáris Tanács mai ülésének eredménye 50...

Mekkorát szól a szója?
AGRÁR SAROK

Mekkorát szól a szója?

Miközben a megváltó növényeket keresgetjük - amelyek ismét meglendítik a növénytermesztés szekerét - rendre megfeledkezünk arról, hogy másoknak is...

2024. április 25.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben