Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Vételi lehetőség az AUD/USD grafikonján

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2012. október 31.   13:14

AUD/USD: Az ellenállás áttörésével nagy tér nyílna felfelé Az ausztrál dollár árfolyama egy széles sávban mozog hónapok óta. Jelenleg egy fontos ellenálláshoz érkezett a kurzus, az 1,04-es szinthez. Hamarosan további...

AUD/USD: Az ellenállás áttörésével nagy tér nyílna felfelé
Az ausztrál dollár árfolyama egy széles sávban mozog hónapok óta. Jelenleg egy fontos ellenálláshoz érkezett a kurzus, az 1,04-es szinthez. Hamarosan további emelkedésre számíthatunk, és az ellenállás áttörésével a sáv tetejéig (1,06) nyílna tér felfelé. Rövidtávon ezért a vételi oldalon érdemes most belépési pontokat keresni a devizapárban.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1,021,04 1,06
DAX: A rövdtávú mozgóátlagk fölé került az árfolyam
A tengerentúli piacok a hurrikán miatt zárva voltak az elmúlt napokban, de ma már ismét elindul a kereskedés. Ennek ellenére a nyugat-európai piacok nem pihentek, a németeknél látványos emelkedésnek lehettünk tanúi. Napokkal ezelőtt a 7.100-7.200 pont közötti támaszt említettük a DAX esetében, ahonnan sikerült pozitív irányba elrugaszkodnia a kurzusnak, és a reggeli rés után jelenleg már a 20 és 30 napos mozgóátlagok felett tartózkodik az árfolyam. Elhárult az akadály a legutóbbi szintig, a 7.450-7.480 pontos ellenállászónáig.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 7.2007.100 7.450 7.480
EUR/USD: Ismét emelkedik a devizapár
Az devizapár ismét irányt váltott, de ezúttal nem érintette meg a 200 napos mozgóátlagot (1,283), hanem 1,29 környékéről emelkedésnek indult. A 20 és 30 napos mozgóátlagokat is áttörte a kurzus, és rallyzik az 1,306-os illetve az 1,314-es ellenállások irányába. Rövidtávon tehát folytatódhat az emelkedés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1,2881,283  1,3061,314
EUR/HUF
285 forint fölé gyengült a forint az euró ellenében, két hét leforgása alatt közel 10 forinttal került feljebb az árfolyam. Tegnap már korrekciót láthattunk, de ma már ismét az emelkedésé a főszerep. Az irány továbbra is felfelé mutat, ezért számítani lehet arra, hogy a 286,5-ös szintet,illetve a 200 napos mozgóátlagot (288) is eléri az árfolyam.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 275286,5 288
PODCAST

A Mol a vesztese, a Magyar Telekom a nyertese lehet a gyorsjelentési szezonnak

Az előttünk álló napokban teszik közzé gyorsjelentéseiket a legnagyobb hazai cégek, amelyek összességében a tavalyi első negyedévvel megegyező...

Megállt a globális élelmiszerár-csökkenés
AGRÁR SAROK

Megállt a globális élelmiszerár-csökkenés

Csekély változásokkal ugyan, de két év után kifulladni látszik a globális élelmiszerár-emelkedések csökkenő üteme. Áprilisban immár második...

2024. május 6.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben