Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Jól vette az akadályokat a Ryanair

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2019. július 29.   10:11

A rossz és a még rosszabb közül választhatnak a britek Emelkedtek pénteken az európai részvénypiacok. A DAX 0,5%-ot, a CAC40 0,6%-ot, a FTSE100 pedig 0,8%-ot emelkedett. A ComRes hétvégi felmérése szerint Johnson még mindig a...

A rossz és a még rosszabb közül választhatnak a britek

Emelkedtek pénteken az európai részvénypiacok. A DAX 0,5%-ot, a CAC40 0,6%-ot, a FTSE100 pedig 0,8%-ot emelkedett.


A ComRes hétvégi felmérése szerint Johnson még mindig a kisebbik rossz. A megkérdezettek 55%-a szerint Boris Johnson szörnyű miniszterelnök lesz, de a megkérdezettek 64%-a szerint még így is jobb, mint ha a munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn lenne a miniszterelnök.


Michael Gove brit miniszter szerint az új brit kormány, amely ma ül össze először, megállapodás nélküli Brexittel számol, mert úgy érzik, hogy az EU nem hajlandó velük újratárgyalni a megállapodás részleteit.

A Ryanair nem változtatott eredményvárakozásán

Bár a Ryanair profitja az első pénzügyi negyedévben 21%-kal 243 millió euróra csökkent, azonban a kép még így is jobb, mint a 232 millió eurós piaci konszenzus. A vártnál kicsit alacsonyabbak az üzemanyag költségek és magasabb a kiegészítő szolgáltatások növekedése. Bár a német túlkapacitások és Brexit kockázatok miatt nehéz nyári hónapokra számít a Ryanair, nem változtattak az idei, 750-950 millió euró közötti eredményvárakozásukon, melynek középértéke meghaladhatja a piaci 832 millió eurós előrejelzést. 2020 nyarára a Ryanair 58 Boeing 737 Max-ot rendelt, melyből várhatóan csak 30-at fognak tudni leszállítani.

A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben