Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Történelmi csúcsra kapaszkodott tegnap az S&P500 index

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2014. március 5.   10:17

S&P500: Nagyot emelkedett tegnap az index Az enyhülő orosz-ukrán feszültség nyomán új történelmi maximumra kapaszkodott tegnap az S&P500 index. A korrekció nem tartott sokáig, csak egy napig tartózkodott az 1.850...

S&P500: Nagyot emelkedett tegnap az index
Az enyhülő orosz-ukrán feszültség nyomán új történelmi maximumra kapaszkodott tegnap az S&P500 index. A korrekció nem tartott sokáig, csak egy napig tartózkodott az 1.850 pontos szint alatt a kurzus, mielőtt kitört felfelé. A tegnapi emelkedés egy pozitív technikai jelzés, az emelkedő trend megerősítése. A következő ellenállást a csatorna teteje jelenti 1.930 pontnál. Támasz jelenleg 1.850 pontnál.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.850 1.930
EUR/HUF: Egy háromszögben mozog a devizapár
A tegnapi nemzetközi hangulatjavulás jót tett a forintnak is, a 314-es lokális csúcspont környékéről markáns forinterősödés indult és 310-ig süllyedt vissza az árfolyam. Az EUR/HUF devizakereszt technikai képe azonban nem túl kedvező, mert egy emelkedő háromszög rajzolódik ki a grafikonon. Ez a formáció az emelkedő trend folytatódására utal, ha sikerül a 314-es ellenállást áttörnie az árfolyamnak, akkor rövid idő alatt 320-ig száguldhat a devizapár. Jelenleg a háromszög aljánál mozog a kurzus, ami támaszt (309) jelent és akadályozhatja a forint további erősödését.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 309314 
Deutsche Börse: A támaszról fordult az árfolyam
Vételre javasoljuk a Deutsche Börse részvényeit. Ennek több oka is van: (i) az árfolyam a tavalyi év eleje óta egy meredeken emelkedő trendcsatornában mozog, (ii) a csatorna aljáról pattant vissza az árfolyam, (iii) kedvező hozam/kockázat mellett lehet piacra lépni. Legutóbb december elején - január végén volt igazán erős a papír, de februárban is voltak erős vételek, és könnyen lehet, hogy a támasz környékén ismét megjelennek a vásárlók. A legfőbb kockázat az, hogy amennyiben a piacon sokkal rosszabb lesz a hangulat, akkor a Deutsche Börse részvényei a mélybe zuhanhatnak a többi papírral együtt. Egyelőre azonban emelkedik az árfolyam, és a tegnapi hangulatjavulás is a további hegymenetet támogathatja. Ellenállások 60 és 62,9 eurónál találhatóak.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 56 6062,9 
DAX: A német piac is emelkedik
A német piac is fellélegzett tegnap a hétfői erős zuhanás után. A 9.320 pontos minimumról 9.580 pontig emelkedett az árfolyam, a következő ellenállás a 9.710 pontos ferde trendvonalnál látható. Ennek áttörésével mehetne új történelmi csúcsra a kurzus. Egyébként a DAX-ban is egy szűkülő alakzat rajzolódott ki, amiből hamarosan nagyobb elmozdulásra lehet számítani.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 9.320 9.7109.790 
Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt
VÁLLALATELEMZÉS

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt

A Gloster 10,3 milliárd forintos korrigált árbevételről és...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben