Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Folytatódik a dollár gyengülése

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2014. február 17.   15:53

S&P500: Közel a történelmi csúcs Az elnökök napja miatt zárva lesznek ma a tengerentúli piacok, ennek ellenére érdemes górcső alá venni az S&P500 indexet, mert mozgalmas heteken vagyunk túl. Az index február eleje...

S&P500: Közel a történelmi csúcs
Az elnökök napja miatt zárva lesznek ma a tengerentúli piacok, ennek ellenére érdemes górcső alá venni az S&P500 indexet, mert mozgalmas heteken vagyunk túl. Az index február eleje óta masszívan emelkedik, olyannyira, hogy az utóbbi 10 kereskedési napon, csak emelkedő gyertyát láthattunk. Ennek meg is lett az eredménye, a három és fél hónapos mélypontról történelmi maximum közelébe emelkedett az árfolyam, és a januári korrekciót szinte már teljes egészében ledolgozta a kurzus. A következő ellenállás 1.850 pontnál található, amitől már csak pár pont választja el az árfolyamot. Ha ezt a szintet sikerülne áttörnie az indexnek, akkor nagy tér nyílna felfelé. Összességében tehát pozitív a technikai kép, eladókat hetek óta nem látni a piacon, de az 1.850 pontos szint környékén azért megjelenhetnek a profitot realizáló befektetők, így elképzelhető átmeneti megtorpanás.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 1.8131.775  1.850
EUR/USD: Töretlen a dollár gyengülése
Február eleje óta a dollár ismét gyengül az euróval szemben. Múlt héten a csökkenő trendvonalat is áttörte az árfolyam, így sikerült kitörnie a lefelé mutató csatornából. A technikai kép alapján az árfolyam további mozgása inkább felfelé várható, ha nem jön ismét fordulós jelzés, akkor a kicsivel 1,38 felett található szintet is elérheti a kurzus.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1,3581,382
DAX30: Jó a hangulat a német piacon
A német piacon is hetek óta tart a jó hangulat. A vezető tengerentúli indexekhez hasonlóan a DAX is közel került történelmi maximumához. 9.794 pont áttörésével nyerhet megerősítést az index, és soha nem látott magasságban folytatódhatna tovább az emelkedés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
9.500  9.794
EUR/TRY: Hamarosan véget érhet a korrekció?
A török líra év eleji gyengülése után az utóbbi hetekben nagyot korrigált a devizapár. A 20 és 30 napos mozgóátlagok sem állították meg a csökkenést, de a mai kereskedésben már egy fordulós jelzés körvonalazódik. Egy hosszú alsó kanóc rajzolódott ki a grafikonon, ami egy fordulós kalapács alakzat is lehet, ha a következő napokban megerősítést nyer az emelkedés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
2,94 3,05
Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt
VÁLLALATELEMZÉS

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt

A Gloster 10,3 milliárd forintos korrigált árbevételről és...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben