Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

Credit Suisse Protect Multi Kupon Express Euro Fly 2018–2021

MÖGÖTTES TERMÉK INFORMÁCIÓK
MÖGÖTTES TERMÉK INFORMÁCIÓK2018. augusztus 1.   13:32

A mögöttes termékek az európai légi ipar jeles képviselői. Az Airbus elsősorban az ázsiai középosztály generálta növekedésből veheti ki részét a repülőgépgyártást jellemző hosszú távú gazdasági ciklusokon keresztül. A Lufthansa pedig...

A mögöttes termékek az európai légi ipar jeles képviselői. Az Airbus elsősorban az ázsiai középosztály generálta növekedésből veheti ki részét a repülőgépgyártást jellemző hosszú távú gazdasági ciklusokon keresztül. A Lufthansa pedig légitársaságként főleg az erős európai turizmusból profitálhat, ami várhatóan a következő időszakban, a munkaerő piaci folyamatok drasztikus romlásáig erős is maradhat.

Airbus:

  • A világ egyik legnagyobb repülőgépgyártó vállalata.
  • Civil és harci repülőgépek mellett helikopterek gyártásával is foglalkozik.
  • Árbevételének legnagyobb részét a nagyméretű, 100 utasnál nagyobb kapacitású polgári repülőgépek teszik ki.
  • Fő piaca már most is a gyorsan növekvő ázsiai térség.
  • Legismertebb modellje a fapados légitársaságok által is előszeretettel használt A320-as repülőgép.
  • A légi ipart jellemzően hosszú ciklusok jellemzik, vagyis a mostani felívelő ciklus még évtizedes távon is életben lehet. Iparági előrejelzések szerint 2036-ra duplázódhat a repülőgépek száma, főként az ázsiai növekedés eredményeként.
  • A vállalat részvényeit 22 elemző vételre, 9 tartásra ajánlja, és nincs eladásra ajánlás
  • 12 hónapos konszenzusos célár: 113,15 dollár
  • https://www.bloomberg.com/quote/AIR:FP
  • Főbb kockázatok: Új versenytárs megjelenése a magas belépési korlátok ellenére. Az ázsiai kereslet hirtelen és drasztikus visszaesése

 

Deutsche Lufthansa:

  • A világ egyik jelentős légitársasága, mely személyszállításon túl teherszállítással is foglalkozik. Valamint más légitársaságok számára is nyújt karbantartási és catering szolgáltatásokat is.
  • Több légitársaság is tartozik csoporthoz. A névadó Lufthansán túl a csoport tagja az Austrian Airlines és a SWISS légitársaság is.
  • Alapvetően a hagyományos légitársaságok modelljét követi, de Eurowings név alatt fapados légitársaságot is üzemeltet.
  • Fő piaca Európa, ahonnan az árbevétel 2/3-a származik.
  • A légitársaságok forgalmát jelenleg az erős turisztikai kereslet húzza, összhangban az erős lakossági kereslettel és fogyasztói bizalommal.
  • A vállalat részvényeit 15 elemző vételre, 8 tartásra, 3 eladásra ajánlja
  • 12 hónapos konszenzusos célár:28,44 dollár
  • https://www.bloomberg.com/quote/LHA:GR
  • Fő kockázatot az olajár hirtelen és drasztikus megugrása jelentheti, amennyiben a költségnövekedést nem sikerülne a bevételekben érvényesíteni.
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben