Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Folytatódhat a dollár erősödése

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2014. január 6.   11:03

EUR/USD: Dollárerősöséssel indult az év Dollárerősödéssel kezdődött az év, a devizapár árfolyama lepattant az 1,382-es ellenállásról, és hónapok óta nem látott esés vette kezdetét. Az 1,382-es ellenálláshoz harmadik...

EUR/USD: Dollárerősöséssel indult az év
Dollárerősödéssel kezdődött az év, a devizapár árfolyama lepattant az 1,382-es ellenállásról, és hónapok óta nem látott esés vette kezdetét. Az 1,382-es ellenálláshoz harmadik alkalommal tért vissza az árfolyam december végén és egy elég erőteljes felszúrást is láthattunk, mielőtt a dollár erősödni kezdett. Az elmúlt napokban látott tendencia valószínűleg folytatódhat tovább, a következő támaszok 1,353 és 1,34-nél találhatóak.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 1,3531,34  1,382
S&P500: Korrekciót hozott az újév
Az év utolsó kereskedési napján még új történelmi csúcsra kapaszkodott a tengerentúli index, ahonnan korrekció vette kezdetét. December második felében eltávolodott a 20 és 30 napos mozgóátlagokról az árfolyam, ezért várható volt, hogy az év elejét eséssel kezdi az árfolyam. Támaszt 1.813 pontnál találunk, eddig lejöhet az árfolyam a napokban, de nagyobb esésre egyelőre nem számítunk, a korrekció után ismét folytatódhat az emelkedés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.8131.850
EUR/HUF: Ismét gyengül a forint
A forint gyengüléssel kezdte az idei évet, miután a decemberben sokat erősödött a hazai fizetőeszköz. A devizapár árfolyama a 303,5-ös ellenállásról indult el lefelé december közepén és az év végére 296 forintig esett az árfolyam. Innen gyors fordulat jött, és a mai kereskedésben már 299 környékén, a 30 napos mozgóátlagot súrolja az árfolyam. A következő ellenállás 300-nál húzódik, felette 303,5-nél található a következő szint. Rövidtávon számítani lehet a forint további gyengülésére.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 296300 303,5
Arany: Visszapattant a támaszról az árfolyam
Intenzív emelkedéssel kezdte az évet az arany, az 1.185 dolláros támaszról pattant vissza az árfolyam, és erőteljes korrekció jelenleg is tart. Rövidtávon folytatódhat még az emelkedés, a következő erősebb ellenállás 1.270 dollárnál található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.185 1.270
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben