Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Erste Trader Hírlevél

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2012. augusztus 8.   14:26

S&P500: Május óta nem látott szinten az index Folytatódik a jó hangulat a tengerentúli piacon, és főként hangulat alapú a kereskedés, mert az elmúlt napokban piacmozgató makroadatok és vállalati jelentések nem láttak...

S&P500: Május óta nem látott szinten az index
Folytatódik a jó hangulat a tengerentúli piacon, és főként hangulat alapú a kereskedés, mert az elmúlt napokban piacmozgató makroadatok és vállalati jelentések nem láttak napvilágot. Az 1.390 pontos ellenállást áttörve az index tovább emelkedett 1.400 pont fölé, ahol májusban járt utoljára. A technikai képpel kapcsolatban továbbra is igaz, amit korábban már írtunk, hogy stabil emelkedő trendcsatornában araszol felfelé a kurzus, és negatív jelzések nincsenek. Már csak pár pontra van az árfolyam az 1.415-1.420-as idei évi lokális maximumától, ami erős ellenállás is egyben. Ha ezt a szintet is áttörné az index, akkor 2008 óta nem látott szintekre emelkedhetne. Legyünk azonban óvatosak, mert ezt az erős szintet nem biztos, hogy korrekció nélkül sikerül áttörnie, nagy az esélye, hogy elinduljon a profitrealizálás.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1.3901.353 1.415 1.420
DAX30: Töretlen az emelkedés
A trendcsatorna teteje nem hatotta meg az árfolyamot, nem indult egyelőre korrekció, hanem tovább robog a DAX. A legutóbb említett ellenállást, a 6.944-6.981 pont közötti rést már félig betöltötte az árfolyam, és hamarosan korrekció indulhat, ha nem sikerül 7.000 pont fölé kapaszkodnia a kurzusnak. Látványosan elrugaszkodott a 20 napos mozgóátlagtól a kurzus, és ez is a közelgő korrekciót erősíti. A technikai kép persze kedvező, de egy korrekció már benne van a levegőben.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 6.8006.600  6.944-6.981
EUR/USD
Egy trendfordító fej és vállak formáció rajzolódott ki a devizapár grafikonján. Az 1,24-es nyakvonal áttörésével szignifikánsan a csökkenő trendvonal fölé kerülne a kurzus, és nagyobb emelkedés indulhatna. Az 1,24-es szint leküzdése esetén az 1,26-os illetve az 1,27-es szinteket érhetné el a kurzus.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1,2151,26 1,27
EUR/HUF: Éves csúcson a forint
275 forint közeléből korrekció indult a devizapárban. Második napja gyengül a forint, ami nem meglepő az elmúlt hetek erősödését követően. Erős ellenállás 282-nél látható, akár ezt a szintet is visszatesztelheti a kurzus. Amíg azonban a szint alatt van, addig a csökkenő trend van érvényben.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 271282
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben