Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Oldalaznak az indexek a pénteki munkapiaci adatok előtt

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. november 6.   13:44

S&P500: Hamarosan folytatódhat az emelkedés Oldalazással indult a hét a tengerentúli börzéken, és a pénteki munkapiaci adatok előtt már nem is számítunk nagyobb elmozdulásra. A pihenő már ráfért a börzékre, mert...

S&P500: Hamarosan folytatódhat az emelkedés
Oldalazással indult a hét a tengerentúli börzéken, és a pénteki munkapiaci adatok előtt már nem is számítunk nagyobb elmozdulásra. A pihenő már ráfért a börzékre, mert október eleje óta nagyot emelkedtek megállás nélkül a piacok. A trend azonban továbbra sem gyengül, az oldalazásból hamarosan további emelkedés várható. Ellenállás 1.800 pont környékén látható.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.7331.800
EUR/USD: Fontos támaszon oldalaz az árfolyam
Az 1,344-es támaszon pattog napok óta a devizapár árfolyama. Az emelkedő trendvonal is itt húzódik, tehát ez egy megerősített szint, ahonnan nagy az esélye a visszapattanásnak. Korrekció esetén az 1,361-nél látható 30 napos mozgóátlagot is megérintheti az árfolyam. Az 1,344-es szint törésével pedig nagy tér nyílna lefelé a 200 napos mozgóátlagig (1,322).
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
 1,3441,322 1,361
Német államkötvény: Lepattant az ellenállásról az árfolyam
Fordulós jelzés rajzolódott ki a 10 éves német államkötvény grafikonján. A szeptember eleje óta tartó emelkedő trend a 142-es ellenállás elérését követően megtorpant és a tegnapi kereskedés során zuhanás indult. További esés valószínű, támaszok 140,6 és 138,8-nál illetve a 136,4-es lokális minimumnál vannak.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás
140,6 138,8  142
EUR/HUF: További forintgyengülés várható
Tegnap is tesztelte az árfolyam a 297,5-es szintet, úgy tűnik a forint gyengülése nem torpant meg. A nem túl erős szint áttörése után elérhető közelségbe kerülhet a 300-as szint.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 295297,5 300
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben