Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Új csúcson a Richter

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. november 4.   14:50

EUR/USD: Nagyot erősödött múlt héten a dollárA Fed szerdai bejelentése nagy mozgást okozott a dollár piacán. Az 1,38 fölé gyengülő dollár szédületes sebességgel erősödni kezdett és napok alatt másfél havi csúcsra...

EUR/USD: Nagyot erősödött múlt héten a dollár
A Fed szerdai bejelentése nagy mozgást okozott a dollár piacán. Az 1,38 fölé gyengülő dollár szédületes sebességgel erősödni kezdett és napok alatt másfél havi csúcsra száguldott a tengerentúli fizetőeszköz. Az EUR/USD árfolyama pár nap leforgása alatt 1,344-ig esett, ahol egy erős támasz is található és az emelkedő trendvonal is itt megy el. A támaszról már visszapattant az árfolyam, rövidtávon korrekció valószínű az 1,361-nél található 20 napos mozgóátlagig.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1,344 1,361
S&P500: Meddig tart a korrekció?
A tengerentúli piacon korrekció kezdődött a múlt héten, és van még tér lefelé, bár az eladói nyomás nem túl erőteljes. 1.733 pontnál látható a következő támasz, amit visszatesztelhet a piac, de azt a forgatókönyvet is érdemes figyelembe venni, hogy további csökkenés már nem lesz, és hamarosan ismét új csúcsra megy az index. Az emelkedő trend meglehetősen erős, ezért óvatosan kell kezelni a korrekciókat.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 1.733 1.800
EUR/HUF: Gyengül a forint
A forint piacán is nagy mozgások voltak a múlt héten, egy erőteljes emelkedés indult, amelynek során a 200 napos mozgóátlagot áttörve 297,5-ig kapaszkodott az árfolyam. Ezt a mozgást ma egy korrekció követte, de egyáltalán nem biztos, hogy a forint gyengülése véget ért. A következő ellenállás 300 forintnál található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 291,7 300
Richter: Új csúcson az árfolyam
A Richter említésre méltóan mozgott a mai kereskedésben, a múlt heti korrekció után kitört felfelé és ismét új csúcsra kapaszkodott. Az emelkedő trend ezzel megerősítést nyert, a következő ellenállás 4.400 forintnál látható.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 4.1004.400
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben