Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Töretlenül emelkedik az OTP

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2017. január 13.   10:47

OTP: Folytatódik az emelkedés Nyoma sincs a korrekciónak az OTP esetében, hónapok óta meredeken emelkedik az árfolyam, és az újév ismét...

OTP: Folytatódik az emelkedés

Nyoma sincs a korrekciónak az OTP esetében, hónapok óta meredeken emelkedik az árfolyam, és az újév ismét lendületet hozott a papírban. December közepén a 8.200 forintos ellenállás áttörésével nyert megerősítést az emelkedő trend, és azóta is töretlenül emelkedik a bankpapír. Az árfolyam 2008 óta nem látott magasságban tartózkodik, és még mindig bőven van tere az emelkedésnek. Rövidtávon viszont már nem túl vonzó a papír, kezd eltávolodni a rövidtávú mozgóátlagoktól az árfolyam és hamarosan jöhet egy korrekció.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
8.400 8.200  9.0009.100 
 
MOL: Emelkedés előtt az árfolyam

Decemberben sikerült sokat emelkednie a MOL-nak, szinte egyhuzamban kapaszkodott megállás nélkül 10 kereskedési napon, így elérkezett 20.830 forinthoz, ahol egy ellenállás alakult ki. Ezt a szintet sikerült az év elején áttörnie az olajpapírnak, ezt követően viszont oldalazás vette kezdetét, amely jelenleg is tart. Egy kisebb bázist épít az árfolyam, amely jó alapja lehet a további emelkedésnek. A MOL több mint 5 éve nem látott magasságokban jár, a 21.350 forintos ellenállás áttörésével 22.500 forintig nyílna tere az emelkedésnek.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 20.830 20.00021.350 22.500 
 
Richter: Korrekció indult a papírban

December második felében a 6.210 forintos ellenállás alatt akadt meg a Richter emelkedése, és január elején sikerült nagy lendülettel kitörnie a gyógyszerpapírnak. 6.500 forintot megközelítve azonban megakadt az emelkedés és tegnap korrekció vette kezdetét. A 6.262 forintnál található 20 napos mozgóátlagot esetleg a 6.210 forintos támaszt tesztelheti vissza az árfolyam, de közép-hosszútávon emelkedő trendben van a papír, ezért a korrekciókban a fordulós jelzéseket javasolt figyelni.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 6.210 6.100 6.5006.600 
 
Magyar Telekom: Esik a papír

Kitöréssel indította az évet a Magyar Telekom, a 498 forintos ellenállás áttörésével kapott újabb lendületet az árfolyam. November eleje óta akadályozta az emelkedést ez a szint, amelynek leküzdésével rövid idő alatt 522 forintig emelkedett a kurzus, megközelítve az 525 forintos ellenállást. 2012 közepén egy osztalékfizetést követően kialakult rést töltötte vissza az árfolyam, de egyelőre megakadt az emelkedés és korrekciós fázisban van az árfolyam. Az 502 forintos 20 napos mozgóátlagot is visszatesztelheti a kurzus, ahol ismét a vételi pontokat érdemes keresni.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 498477  525550 
 
Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt
VÁLLALATELEMZÉS

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt

A Gloster 10,3 milliárd forintos korrigált árbevételről és...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben