Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Nagyot emelkedtek idén a hazai blue-chipek

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. december 23.   14:25

OTP: Hamarosan folytatódhat az emelkedés Az év eleji emelkedést követően április közepétől három hónapon keresztül korrigált az...

OTP: Hamarosan folytatódhat az emelkedés

Az év eleji emelkedést követően április közepétől három hónapon keresztül korrigált az árfolyam, mielőtt ismét észak felé vette volna az irányt. Innentől kezdve csak kisebb megszakítások tarkították az emelkedést, amelynek köszönhetően eddig közel 40%-kal került feljebb idén az árfolyam. 2007 vége óta nem látott szintre került a kurzus, jelenleg 8.200 forint felett stabilizálódik az árfolyam. Ez pedig jó alapja lehet a további emelkedésnek.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
8.200 7.920 8.450  9.000
 
MOL: A 20 napos mozgóátlagot is visszatesztelheti az árfolyam

Az utóbbi hetek legjobban teljesítő papírja MOL, 2011 óta nem látott szintre kapaszkodott az árfolyam, ráadásul decemberben 10 napot tudott emelkedni a kurzus szinte megszakítás nélkül. Az idei évben pedig már több mint 40%-ot menetelt az olajpapír, és még mindig van tér felfelé. Bár az utóbbi napok korrekciót hoztak, és akár a 19.370 forintnál látható 20 napos mozgóátlagot is visszatesztelheti az árfolyam, de komolyabb mélyrepülésre nem számítunk.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 19.37019.000 20.80021.000 
 
Richter: Történelmi csúcs közelében az árfolyam

Az év eleji mélyrepülést követően február elején állt ismét emelkedő pályára a Richter, és azóta is tart a trend. Az év végéhez közeledve 14%-os teljesítményt tudhat maga mögött a gyógyszerpapír 2016-ban, ráadásul az utóbbi hetek kedvező folyamatainak köszönhetően ismét történelmi csúcs közelébe került az árfolyam. Pozitív technikai képpel fejezheti be az évet a gyógyszerpapír, a történelmi maximumot elhagyva pedig komolyabb ellenállás sem akadályozza majd az emelkedést.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
6.000 5.800  6.2306.500 
 
Magyar Telekom: Fontos ellenállás előtt az árfolyam

Bár a Magyar Telekom csak mérsékelten tudta kivenni a részét az utóbbi hónapok hajrájából, de az idei teljesítményére azért nem lehet panasz. Az árfolyam több mint 20%-ot tudott 2016-ban emelkedni, és a technikai kép továbbra is pozitív. A papír emelkedő trendben mozog, de az árfolyam novemberben elakadt a 498 forintos ellenállásnál, ennek áttörésére hamarosan sor kerülhet, bár elképzelhető, hogy csak a jövő év elején. Ebben az esetben pedig 525 forintig nyílna tere az emelkedésnek.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 484478 498 525 
 
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben