Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Hasít a MOL

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. december 16.   15:17

OTP: Újabb lokális csúcson az árfolyam A héten nagyot emelkedett az OTP, ráadásul fontos szinteket tört át a kurzus. A 8.200 forintos ellenállás...

OTP: Újabb lokális csúcson az árfolyam

A héten nagyot emelkedett az OTP, ráadásul fontos szinteket tört át a kurzus. A 8.200 forintos ellenállás leküzdésével 2008 eleje óta nem látott szintre kapaszkodott az árfolyam. Az emelkedő trend megerősítést nyert, és erős ellenállás nem látható a közelben. Az OTP technikai képe továbbra is pozitív, a kisebb visszaesésekben a vételi oldalon érdemes pozíciót nyitni.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
8.200  7.930 8.5009.150 
 
MOL: Száguld az olajpapír

Hatalmasat emelkedett az elmúlt hetekben a MOL. Az utóbbi nyolc kereskedési napon folyamatosan emelkedett az árfolyam, és ezalatt több mint 10 százalékot emelkedett az olajpapír. A múlt héten sikerült a 19.000 forintos ellenállást átvinnie, így 2013 óta nem látott szintre kapaszkodott az árfolyam. Azóta tovább emelkedett és jelenleg már közel 5 éves csúcsra kapaszkodott a MOL. A rövidtávú mozgóátlagoktól rendkívül elrugaszkodott az árfolyam, ezért megnőtt az esélye a korrekciónak. Vételi pozíciókat jelenleg már nem érdemes nyitni, de egy korrekcióban érdemes a belépési pontokat keresni.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
20.000 19.000  22.00022.500 
 
Richter: Hamarosan történelmi csúcson az árfolyam

A héten a Richternek is sikerült elindulnia felfelé, és megközelítette az árfolyam a 6.234 forintnál húzódó történelmi csúcsát. A gyógyszerpapír egy korrekción ment keresztül a november során, végül az emelkedő trendvonalról pattant vissza az árfolyam, majd rövid oldalazást követően a héten érkezett meg a komoly vételi erő. Az igazi ellenállás 6.160 forintnál található, és ennek áttörését már megerősítette az árfolyam, így nagy tere nyílt a további emelkedésnek.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 6.1605.950 6.250 6.500 
 
Mtelekom: Lemaradó a papír

A Magyar Telekom továbbra sem tudta kivenni a részét a rallyból. Az árfolyam a hónap eleje óta 492 forint alatt oldalazik, bár több emelkedési kísérlet is volt, de beszorult egy szűk sávba az árfolyam, és komolyabb emelkedés továbbra sem várható a grafikon alapján. Erősebb ellenállás 498 forintnál húzódik, felette nyílna tere az emelkedésnek, de egyelőre kicsi a valószínűsége ennek a forgatókönyvnek, inkább folytatódhat az oldalazás.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 477460 498 525 
 
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben