Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Nem okozott rossz hangulatot az olasz népszavazás

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. december 5.   15:11

S&P500: Ismét emelkedhet az index A tengerentúlon a múlt hét a korrekcióról szólt. Az S&P500 index visszatesztelte a 20 napos mozgóátlagot,...

S&P500: Ismét emelkedhet az index

A tengerentúlon a múlt hét a korrekcióról szólt. Az S&P500 index visszatesztelte a 20 napos mozgóátlagot, ahonnan ismét fordulni készül az árfolyam, a határidős index jelenlegi állása szerint. Ha ismét visszatérnek a vevők, akkor könnyen új csúcsra kapaszkodhatna az árfolyam, ez pedig történelmi maximumot, és az emelkedő trend megerősítését jelentené.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
2.180 2.165  2.2132.250 
 
Dow Jones: Tovább menetelhet az árfolyam

A Dow Jones index emelkedése a múlt hét során sem akadt meg, és a mai kereskedésben is emelkedhet tovább az árfolyam. Egyre távolabb kerül az index a 20 és 30 napos mozgóátlagoktól, ezért fel kell készülni egy közelgő korrekcióra, ahol már kedvező vételi pontokat lehetne találni.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 18.64018.340 19.250  19.300
 
Nasdaq: A 30 napos mozgóátlag állította meg a korrekciót

Múlt hét második felében egy nagyot korrigált az index, de a 30 napos mozgóátlag megtartotta az árfolyamot. Bár a mozgóátlag alatt nincsen a közelben erős támasz (legközelebb 5.034 pontnál található), de a jelenlegi szinten is megérkezhet a pozitív fordulat.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 5.0344.980  5.4005.500 
 
DAX: Nem hozott esést az olasz népszavazás

Az olasz népszavazás nem viselte meg az európai piacokat. A DAX már nyitás óta emelkedik és sikerült a múlt heti korrekciót ledolgoznia. Közeledik az árfolyam a 10.750 pontos ellenállásához, amelynek áttörésével egy újabb kitörési kísérletet láthatnánk. Felette 10.860 pont jelenti a következő ellenállást. Már hónapok óta egy sikeres kitörésre vár a piac.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 10.1809.920 10.750 10.860 
 
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben