Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Egyedül a MOL tudott emelkedni a héten a blue-chipek közül

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. december 2.   11:29

OTP: Újabb tere nyílt az esésnek Elromlott a hangulat az OTP-ben, miután novemberben kétszer is tesztelte az árfolyam a 8.200 forintos ellenállást. Ma már a...

OTP: Újabb tere nyílt az esésnek

Elromlott a hangulat az OTP-ben, miután novemberben kétszer is tesztelte az árfolyam a 8.200 forintos ellenállást. Ma már a 7.960 forintos támasz alá esett az árfolyam, így újabb mélységek nyíltak meg a papír előtt. A következő támasz 7.740 forintnál található, alatta pedig a 7.650-7.657 forint közötti rés a következő szint. Rövidtávon további esés várható.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 7.7407.650-7.657 7.960 8.200 
 
MOL: 19.000 forintig emelkedhet az árfolyam

Üdítő kivétel a MOL a blue-chipek között, mert a héten két napon keresztül is sikerült az árfolyamnak emelkednie (az OPEC megállapodásnak köszönhetően). 18.000 forintról pattant vissza a kurzus, bár a mai kereskedés ismét esést hozott, de átmeneti gyengélkedés után folytatódhat az emelkedés, a következő ellenállást a 19.000 forintos lokális csúcspont jelenti. Az év eleje óta emelkedő trendben mozog az olajpapír, amely az előbb említett ellenállás áttörésével nyerne megerősítést.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 18.00017.500  19.00020.000 
 
Richter: Folytatódhat az esés

Hetek óta zuhan a Richter és a következő támaszig van még tere az esésnek. 5.670 forintnál látható a következő megálló és nem sokkal alatta már a 200 napos mozgóátlag húzódik. Október közepétől közel egy hónapon keresztül emelkedett az árfolyam, közben sikerült új történelmi csúcsot is elérnie, de azóta elromlott a hangulat és folyamatos a lejtmenet. Hosszútávon egyelőre még él az emelkedő trend, de a 200 napos mozgóátlag törésével már sokat romlana a technikai kép, és ebben az esetben egy széles sávban oldalazhatna tovább az árfolyam.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 5.6705.550  5.9306.230 
 
Mtelekom: A 20 napos mozgóátalgot közelíti az árfolyam

A Magyar Telekom 498 forintnál ütközött ellenállásba november végén, és így másodszor tesztelte ezt a szintet egy hónapon belül. Jelenleg lejtmenet látható a papírban, akár a 478 forintos támaszt is visszatesztelheti az árfolyam rövidtávon, bár a 20 napos (487 forint) és a 30 napos (480 forint) mozgóátlag még megállíthatja az esést. A Magyar Telekomban szeptember óta látható egy emelkedő trend, és eddig most fordult elő először, hogy a legutóbbi maximumot nem tudta elsőre áttörni a kurzus. Átmenetileg megtorpant a trend, és oldalazás rajzolódik ki az árfolyamban, a 498 forintos szint áttörésével kapna megerősítést az emelkedő trend.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 478460 498525 
 
Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt
VÁLLALATELEMZÉS

Gloster: A magasabb marzsú üzletágak gyengébb teljesítménye húzta vissza az eredményt

A Gloster 10,3 milliárd forintos korrigált árbevételről és...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben