Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

A gyorsjelentések mozgatják a hazai blue-chipeket

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. november 4.   11:04

OTP: A héten oldalazott az árfolyam A múlt hét során megtorpant az OTP emelkedése, és 7.730-7.900 forint között kezdett el oldalazni az árfolyam. Előtte...

OTP: A héten oldalazott az árfolyam

A múlt hét során megtorpant az OTP emelkedése, és 7.730-7.900 forint között kezdett el oldalazni az árfolyam. Előtte azonban intenzíven kapaszkodott felfelé az árfolyam (egyhuzamban 8 kereskedési napon keresztül), ezért a mostani megtorpanás nem mondható meglepőnek. Egy zászló nevű technikai alakzat is kiolvasható az elmúlt hetek mozgásából, ez pedig kedvező jelzés a további emelkedés szempontjából. Az árfolyam már 2008 eleje óta nem látott szinten van, és jelenlegi szintekről még van tér felfelé. Jövő péntken érkezik az OTP friss negyedéves jelentése, amely akár további katalizátort is jelenthet, ha kedvező számokat publikál a társaság.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
7.730 7.560 8.000 8.400 
 
MOL: Ma publikálta gyorsjelentését a társaság

Ma hajnalban örvendezette meg a befektetőket a vártnál kedvezőbb számokkal a MOL. A jelentés további emelkedést hozott a piacra, az olajpapír már 2013 év eleji szinteken jár. Augusztus elejétől két hónap volt nehéz az árfolyam számára, de az október már végig az emelkedésről szólt, és sikerült fontos szinteket áttörnie az olajpapírnak. Az emelkedésnek van még tere, a következő ellenállás 19.000 forintnál található.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 18.00017.500  19.00020.000 
 
Richter: A történelmi csúcs alatt sávozik az árfolyam

A harmadik negyedéves számait már a héten napvilágra hozta a Richter. A vártnál kedvezőbb gyorsjelentés csak átmeneti emelkedést hozott, az ellenállást jelentő 6.065 pontos történelmi csúcsot nem sikerült a papírnak áttörnie. Közel két hete torlódik a szint alatt az árfolyam, és az oldalazás során erőt gyűjthet a további emelkedéshez. Egy sikeres kitörés esetén pedig nagy tér nyílna felfelé.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 5.8605.700 6.065 6.100 
 
Mtel: Véget ért a korrekció

Az elmúlt hetekben egy korrekció szakította félbe az emelkedő trendet a Magyar Telekomban. A szeptember eleje óta tartó hegymenet során több ellenállást is áttört a papír és október második felében elérte a 475 forintos szintet, ahol elkezdődött a profitrealizálás. Az árfolyam visszatesztelte a 461 húzódó 20 napos mozgóátlagot, majd a hét második felében ismét emelkedő pályára állt a kurzus. A grafikon alapján a korrekció véget ért, folytatódhat az emelkedő trend, a következő erőpróba a 475 forintos ellenállás. A jövő hét közepén megnőhet a volatilitás, mert negyedéves számait publikálja a társaság.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 461450 475 500 
 
SZTORI

Hol késik a Fed kamatvágás?

Ahogy ezt az ErsteMarket hasábjain is megírtuk*, Jerome Powell Fed elnök kedden az elmúlt hónapoknál megszokotthoz képest szigorúbb hangnemet...

Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

A Monetáris Tanács mai ülésének eredménye 50...

Mekkorát szól a szója?
AGRÁR SAROK

Mekkorát szól a szója?

Miközben a megváltó növényeket keresgetjük - amelyek ismét meglendítik a növénytermesztés szekerét - rendre megfeledkezünk arról, hogy másoknak is...

2024. április 25.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben