Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

A MOL után az OTP is kitört felfelé

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. október 21.   14:49

OTP: Kitört az árfolyam Az elmúlt napok áttörést hoztak az OTP-ben, 2008 eleje óta nem látott szintre kapaszkodott az árfolyam. Szeptember eleje...

OTP: Kitört az árfolyam

Az elmúlt napok áttörést hoztak az OTP-ben, 2008 eleje óta nem látott szintre kapaszkodott az árfolyam. Szeptember eleje óta kirajzolódott egy sáv a grafikonon, és a 7.500-7.560 pontos ellenállászóna alatt oldalazott az árfolyam. Az elmúlt napok komoly emelkedésének köszönhetően a mai kitöréssel megerősítést nyert a trend, és folytatódhat az emelkedés a következő szintig, amely 8.000 forintnál található.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 7.5007.560 8.000 8.400 
 
MOL: Száguld az olajpapír

A blue chipek közül a MOL teljesített legjobban a hét során. Már október eleje óta szépen emelkedik a papír, de pár nappal ezelőtt begyorsult az emelkedés, áttörte a papír a 17.895 pontos nyári csúcsot, így 2013 februári szintre kapaszkodott az árfolyam. Az ellenállás leküzdése több szempontból is pozitív jelzés, egyrészt az emelkedő trend megerősítést nyert, másrészt ezzel a további emelkedés lehetősége nyílt meg. Egy korrekció már ráférne az árfolyamra, de ebben az esetben kedvező vételi lehetőség adódna a papírban.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
17.895 17.500 19.000  20.000
 
Richter: Hamarosan történelmi csúcson az árfolyam

A héten ismét erőre kapott a Richter, az árfolyamnak sikerült újabb lokális csúcsra kapaszkodnia, és közelíti a 6.065 pontos történelmi maximumot. Legutóbb október elején volt egy nagyobb emelkedés a gyógyszerpapírban, majd a két hétig tartó lecsorgás után újra rally kezdődött a papírban. Bár a történelmi csúcsig már kicsi a mozgástér, de a mostani lendület alapján számítani lehet az ellenállás áttörésére, ebben az esetben pedig nagy tér nyílna meg az emelkedés előtt.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
5.860 5.550 6.065 6.500 
 
Magyar Telekom: Van még tere az emelkedésnek

Töretlen a Magyar Telekom menetelése, a szeptember eleji fordulat óta kialakult emelkedő trend már több ízben megerősítést nyert. Legutóbb a héten sikerült újabb csúcsra kapaszkodnia a távközlési papírnak, ezzel megnyílt a tér a 475 forintos ellenállásig, amelynek áttörésével már 2012 óta nem látott magasságba kapaszkodhat az árfolyam. A technikai kép egyértelműen kedvező, a kisebb korrekciókban a vételi pontokat érdemes keresni.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
460 454  475500 
 
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben