Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Az E.ON a hálózati szolgáltató leválasztásán gondolkozik - Európa Best Of

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2016. október 13.   09:47

A BNP Paribas 680 fős leépítést és 100 fiók bezárását tervezi 2020-ig az olasz leányánál. Az értesülések a Les Echos újságtól származnak, a BNP egyelőre nem erősítette meg a híreket.


A BNP Paribas 680 fős leépítést és 100 fiók bezárását tervezi 2020-ig az olasz leányánál. Az értesülések a Les Echos újságtól származnak, a BNP egyelőre nem erősítette meg a híreket.
A Daimler vezérigazgatója megerősítette, hogy jó úton haladnak és teljesíthetőnek tűnnek a 2016-os növekedési célok. A vállalat továbbra is fontosnak tartja a növekedést az elektromos autók piacán, de a tömeges elterjedéshez szerintük az kell, hogy az akkumulátorok ára a jelenlegi 200-300 euró/kWh szintről 100 euró/kWh közelébe essen.
Egyes források szerint az E.ON gondolkozik a hálózati szolgáltató leválasztásán és a tőzsdén való legalább részleges értékesítésén. Piaci források szerint mintegy 8 milliárd euróra van még szükség ahhoz, hogy a jövő évben kifizessék az esedékessé váló 1 milliárd eurót, ezt a különbözetet szeretné ilyen módon megszerezni a cég. Várhatóan a negyedéves eredmények publikálásával egy időben tudhatunk meg részleteket magáról a tranzakcióról vagy legalább a döntésről. A cég november 9-én teszi közzé harmadik negyedéves számait. A piaci várakozások szerint az egy részvényre jutó nettó profit 15 cent veszteség lesz az előző negyedévi 2,8 centes veszteséggel szemben.
A Raiffeisen vezérigazgatója cáfolta azokat a híreket, hogy kivonulnának Oroszországból. Sőt, továbbra is arra számítanak, hogy a bankcsoport legnyereségesebb tagja marad az orosz leánybank.
Az Unicredit 550 millió euróért értékesítheti az online bankjának további 20%-át. Már nyáron megvált a FinecoBank 10%-ától, most pedig gyorsított könyvépítéssel akarnak 121 millió részvényt eladni 4,55 eurón. Ez 5%-os diszkontot jelent a tegnapi záróárhoz képest. Az Unicredit-nek további 35%-os részesedése marad a FinecoBank-ban. Pierre Mustier, aki július óta a cég vezérigazgatója, elmondta, hogy mindent megtesznek a tőkehelyzet és a profitabilitás erősítése érdekében.
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben