Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Visszatesztelte a 308-as ellenállást a forint

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. szeptember 28.   15:09

EUR/USD: Folytatódhat a dollár gyengülése A devizapár múlt héten pattant vissza a 200 napos mozgóátlagról (1,115), ahonnan négy nap leforgása alatt...

EUR/USD: Folytatódhat a dollár gyengülése

A devizapár múlt héten pattant vissza a 200 napos mozgóátlagról (1,115), ahonnan négy nap leforgása alatt 1,126-ig emelkedett, de a csökkenő trendvonal megállította az árfolyamot, és a tegnapi kereskedés korrekciót hozott. Ma azonban ismét gyengül a dollár, a trendvonalat hamarosan elérheti az árfolyam, amelynek áttörésével az 1,136-os lokális csúcsig nyílna tere az emelkedésnek.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1,1151,112 1,126 1,136 
 
EUR/HUF: A 308-as szintnél jár a forint

Izgalmas mozgások vannak mostanában a devizapárban, múlt hét során nagyot erősödött a forint, sérültek a fontosabb támaszok és 305-ig esett az árfolyam. A héten azonban megfordult a kurzus és két napon keresztül gyengült a forint, amelynek során visszatesztelte az árfolyam a 308-as letörési szintet. Itt két forgatókönyvre kell figyelni, a szint áttörésével megnyílna a tér 310,5-ig, de ha ez nem sikerülne, és lepattanna az ellenállásról a devizapár, akkor ismét erősödés vehetné kezdetét a forint piacán.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
305 302 308 310,5 
 
USD/HUF: Megtorpant az emelkedés

Egy erős támasz látható a devizapárban 272 forintnál, innen sikerült az árfolyamnak visszapattannia a hét elején. Egyelőre nem egyértelmű a folytatás, a mai kereskedésben már megtorpant az emelkedés, ezért számítani kell a támasz újbóli visszatesztelésére.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
272 269,5 279 281 
 
USD/JPY: A 100-as szintet súrolja az árfolyam

Visszacsúszott a 100-as szintig a devizapár, és az elmúlt napokban a támasz felett oldalazott az árfolyam. Az elmúlt hónapokban már a harmadik alkalommal teszteli a szintet a devizapár, és egyelőre nincsenek fordulós jelzések a grafikonon, a támasz törésére is fel kell készülni. A csökkenő trendvonal is egyre lejjebb nyomja az árfolyamot.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 100 99 104107 
 
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben