Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Vizsgálják, hogy a Volkswagen maximálisan mekkora büntetést tudna elviselni - Európa Best Of

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2016. szeptember 28.   09:55

A Deutsche Bank vezérigazgatója, John Cryan tegnap interjút adott a német Bild-nek, ahol arról beszélt, hogy jelenleg nincs szükség tőkeemelésre, és az állami beavatkozásnak sem látja szükségét. A társaság első embere azt mondta, hogy egyébként sem kérte a kancellár támogatását.


A Deutsche Bank vezérigazgatója, John Cryan tegnap interjút adott a német Bild-nek, ahol arról beszélt, hogy jelenleg nincs szükség tőkeemelésre, és az állami beavatkozásnak sem látja szükségét. A társaság első embere azt mondta, hogy egyébként sem kérte a kancellár támogatását.
A Deutsche Post bejelentette, hogy 242,7 millió fontért felvásárolja a U.K. Mail-t. Az ajánlat értelmében részvényenként 440 pennyért veszik meg a U.K. Mail részvényeit, ami jelentős prémiumot jelent a tegnapi 307 pennys záróárfolyamhoz képest.
A Lufthansa-t még az ág is húzza. Nem elég, hogy a légitársaságok öldöklő versenyt folytatnak árazási politikájukban, ami nyomottan tartja a jövedelmezőségüket, de tegnap még egy kötvénykibocsátás is sikertelenül alakult. Így eladói nyomás alá került a Lufthansa.
A Ryanair tulajdonosi szerkezetére is súlyos hatással lehet a brexit, mert a tulajdonosok 20%-a brit, 45%- a pedig EU-n kívüli befektető. Amennyiben bekövetkezik a brexit, akkor a Ryanairnek lépéseket kéne tennie annak érdekében, hogy a többségi EU tulajdonosi szerkezet ismét kialakuljon, vagyis csökkentenie kéne az EU-n kívüli befektetők arányát.
A Telefonica bejelentette, hogy brit leányvállalatának, az O2-nek 30%-át még idén tőzsdére vinné, bár elképzelhetőnek tartják, hogy idén csak elkezdik a bevezetést, aminek a technikai megvalósítása jövő év elejére csúszhat.
A Bloomberg értesülései szerint az amerikai igazságügyi minisztérium azt vizsgálja, hogy a Volkswagen maximálisan mekkora büntetést tudna elviselni a dízelbotrány miatt. A társaság eddig 17,6 milliárd dollárt tett félre a bírságokra. A hírre nagyot esett a részvény árfolyama.
SZTORI

Hol késik a Fed kamatvágás?

Ahogy ezt az ErsteMarket hasábjain is megírtuk*, Jerome Powell Fed elnök kedden az elmúlt hónapoknál megszokotthoz képest szigorúbb hangnemet...

Lassított a jegybank
SZTORI

Lassított a jegybank

A Monetáris Tanács mai ülésének eredménye 50...

Mekkorát szól a szója?
AGRÁR SAROK

Mekkorát szól a szója?

Miközben a megváltó növényeket keresgetjük - amelyek ismét meglendítik a növénytermesztés szekerét - rendre megfeledkezünk arról, hogy másoknak is...

2024. április 25.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben