Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Száguld a Magyar Telekom

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. szeptember 9.   11:24

OTP: Nyolc éves csúcson az árfolyam Nyolc éves csúcson indította a hetet az OTP, és továbbra is komoly emelkedési potenciál látható a...

OTP: Nyolc éves csúcson az árfolyam

Nyolc éves csúcson indította a hetet az OTP, és továbbra is komoly emelkedési potenciál látható a papírban. A hét eleji kitörést pár napig tartó oldalazás követte, de a mai kereskedésben ismét sikerült elindulni felfelé az árfolyamnak. Ezzel a kitörés megerősítést nyert, és a következő ellenállás 8.000 forintnál található, és egyelőre úgy tűnik, hogy folytatódhat a hónapok óta tartó meredek emelkedés.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 7.416-7.4237.050 7.560 8.000 
 
MOL: Még tart az oldalazás

A MOL változatlanul sávozik, az egész augusztus oldalazással telt, és eddig szeptemberben sem sikerült irányt mutatnia a papírnak. Nincsen messze az árfolyam a több éves csúcsától, de a sáv jelenleg inkább erőtlenséget jelez, ezért nagyobb a valószínűsége az esésnek. Kisebb támasz található 17.000 forintnál, alatta pedig 16.750 forintnál látható a következő szint. Rövidtávon ez a legvalószínűbb forgatókönyv, de a korrekció után várhatóan folytatódhat a régóta tartó emelkedő trend.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
17.000 16.750  17.50017.800 
 
Richter: Elérheti a történelmi csúcsát az árfolyam

A múlt hónapban még szenvedett a Richter árfolyama, miután lepattant a 6.065 forintnál található történelmi csúcsról és 5.540 forintig esett a kurzus. Az itt húzódó támasz az emelkedő trendvonal, amelyről sikerült a gyógyszerpapírnak augusztus végén visszapattannia és azóta látványos emelkedés zajlik a Richterben. A legutóbbi mélypontot figyelembe véve jelenleg félúton jár az árfolyam az ellenállást jelentő 6.065 forintos történelmi csúcsponthoz képest, ezért még rövidtávon is van tere az emelkedésnek. Az ellenállás áttörésével pedig nagy távlatok nyílnának meg a Richter előtt.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 5.5405.500  6.0656.500 
 
Magyar Telekom: Jól teljesít a papír

Életre kelt a Magyar Telekom, a héten nagyot emelkedett az árfolyam. Eddig egy csökkenő trendben mozgott a kurzus, de a 431 forintos támaszról illetve a 200 napos mozgóátlagról sikerült az árfolyamnak visszapattannia. A csökkenő trendvonal illetve a 20 és 30 napos mozgóátlagok áttörése nagy lendületet adott a papírnak, és pár nap leforgása alatt sokat emelkedett a kurzus. A következő ellenállás 460 forintnál húzódik, vagyis a jelenlegi szintekről még mindig van tér felfelé, de igazán erős szint csak a 475 forintos csúcsnál látható.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 441 431460 475 
 
WEBINÁRIUM

Gazdasági körkép és várakozások

2024. április 12. - Beszélgetés Zsiday Viktorral a Hold Alapkezelő Zrt. közgazdászával és Bencze Lajossal, az Erste World vezetőjével.

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben