Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Több éves csúcson is járt ma az OTP

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. szeptember 2.   11:44

OTP: Nagyot emelkedett augusztusban az árfolyam Augusztusban nagyot emelkedett az OTP, és az ősz első napjaiban is folytatódott az emelkedés. A mai kereskedésben már...

OTP: Nagyot emelkedett augusztusban az árfolyam

Augusztusban nagyot emelkedett az OTP, és az ősz első napjaiban is folytatódott az emelkedés. A mai kereskedésben már megérintette az erős ellenállást jelentő 7.400 forintos szintet az árfolyam. A további emelkedés előtt jöhet még egy kisebb korrekció a papírban, de alapvetően kedvező a technikai kép. A 7.400 forintos szint áttörésével pedig komoly emelkedési potenciál nyílna a papírban.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
7.050  6.860 7.4008.000 
 
MOL: Folytatódik a sávozás

Az olajpapírban gyakorlatilag hetek óta nem történik semmi. Az árfolyam egy 200 pontos sávban mozog 17.200 pont felett, és akkor lesz ismét érdekes a papír, ha sikerül a szűk sávból kitörnie. Az irány egyelőre kérdéses, ezért egyelőre a partvonalról érdemes figyelni a mozgást.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
17.20016.750  17.40017.900 
 
Richter: Fordulat a papírban

A gyógyszerpapírban egyértelmű fordulat bontakozott ki a héten. Az árfolyam az 5.545 forintos támaszról pattant vissza, majd napokon keresztül emelkedett. Még az emelkedő trendvonal illetve a 200 napos mozgóátlag megérintése előtt visszapattant az árfolyam, és egyre távolabb kerül a mélypontjától. A legutóbbi 6.065 forintos maximumig nyitva az út felfelé, vagyis erős ellenállás nem látható a közelben.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
5.545 5.500 6.000 6.065
 
Mtelekom: Gyengén teljesít a papír

Oldalazó, de inkább lefelé tartó mozgás volt a héten a Magyar Telekomban. Az árfolyam ismét közelíti a 431 forintos támaszt, de kicsivel felette is látható egy szint, a 200 napos mozgóátlag. Jelenleg ide érkezett az árfolyam, bár a mai kereskedésben már sikerül emelkednie, de fordulós jelzésnek ez még kevés. Felülről a 20 és 30 napos mozgóátlag illetve az emelkedő trendvonal is nyomja lefelé az árfolyamot, vagyis 441 forint felett lenne szabad útja az árfolyamnak. A 431 forintos támasz törésével pedig újabb mélységekbe zuhanhat a távközlési papír. Talán a jövő héten kiderülhet, hogy melyik irány lesz sikeres.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 431 427441 460 
 
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben