Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

A délelőtti esés után korrigál a Richter

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. augusztus 5.   14:15

OTP: Bizonytalanság látható a grafikononAz OTP korrekcióval kezdte a hetet, de tegnap sikerül ismét emelkednie az árfolyamnak. A következő...

OTP: Bizonytalanság látható a grafikonon

Az OTP korrekcióval kezdte a hetet, de tegnap sikerül ismét emelkednie az árfolyamnak. A következő ellenállás 6.880 forintnál húzódik, akkor lehetünk optimisták a papírral kapcsolatban, ha sikerülne ezt a szintet leküzdenie. Ebben az esetben 7.000 és a 7.400 pontos szintek jöhetnek szóba. Amíg az ellenállás alatt mozog a papír, addig bizonytalan a kép, mert két nagyobb beleadást is láthattunk a héten, ezért nem árt az óvatosság.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
6.475  6.380 6.8807.000 
 
MOL: Tovább eshet az árfolyam

Nagy zuhanással indította a hetet a MOL. A rossz hangulat már valójában a múlt héten elkezdődött, miután a 17.890 forintnál található több hetes csúcsról lefordult az árfolyam és négy napon keresztül zuhant. Azóta sem fordult pozitív irányba a technikai kép,folytatódhat tovább az esés a következő támaszig, amely 16.740 forintnál húzódik.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 16.74016.000  17.890 18.000
 
Richter: Eséssel indult a kereskedés

A cariprazine kapcsán érkezett reggeli negatív hír rányomta a bélyegét a Richter árfolyamára. 5.661 forintig esett a kurzus, de a napon belüli fordulat már körvonalazódik, és a következő napokban még feljebb kapaszkodhat az árfolyam. A technikai képet egyelőre nem rontotta el a mai lejtmenet, de azért nem árt óvatosság a papírral kapcsolatban.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 5.6405.500 6.065 6.100 
 
Mtelekom: Folytatódik a sávozás

A Magyar Telekom július közepe óta 443-449 forint között mozog. Az oldalazás előtt egy intenzív emelkedés volt a papírban, amelynek során kitört az árfolyam a csökkenő trendcsatornából. A sávozásból hamarosan kitörhet az árfolyam, és nagyobb a valószínűsége a pozitív irányú elmozdulásnak. Ebben az esetben pedig a 460 forintos ellenállást célozhatná meg a Magyar Telekom.

 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
443 431 449  460
 
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben