Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Mélyrepülésben a font

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2016. július 6.   10:41

EUR/HUF: A Moody's döntését várja a forint A Moody’s hitelminősítő pénteken publikálja a hazai államadósság besorolásával kapcsolatos döntését. Ha a felminősítésről érkeznek hírek, akkor visszakerülünk a...

EUR/HUF: A Moody's döntését várja a forint
A Moody’s hitelminősítő pénteken publikálja a hazai államadósság besorolásával kapcsolatos döntését. Ha a felminősítésről érkeznek hírek, akkor visszakerülünk a befektetésre ajánlott kategóriába, ez pedig segítheti a forintot az erősödésben. A grafikon alapján is van tér lefelé, a következő támasz 315 forintnál található, alatta pedig a 312,5-nél található 200 napos mozgóátlag jelent támaszt.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 315312,5  318,5322 
 
EUR/USD: Újra erősödik a dollár
Az elmúlt másfél hétben korrekció volt a devizapárban, a brit népszavazást követő gyors dollárerősödést kezdte el ledolgozni az árfolyam. Tegnap azonban éles fordulat következett, az árfolyam 1,118-nál váltott irányt és a 200 napos mozgóátlag alatt 1,107-nél zárta a kereskedést. Ma délelőtt már nem tudott tovább erősödni a dollár, de a kockázatkerülés felerősödésével azért van még tere a dollárerősödésnek.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
1,10  1,0821,12 1,143 
 
GBP/USD: 31 éves mélyponton az árfolyam
Nem kímélték tegnap a fontot, a dollárral szemben 31 éves mélypontra esett a brit fizetőeszköz. Pár nap pihenő után újra felerősödtek a félelmek és mélyrepülés vette kezdetét, a ma reggeli kereskedésben már 1,28 alatt is járt az árfolyam, de gyorsan visszakorrigált 1,296-ig. Az esés azonban nem ért véget, átmeneti megtorpanás után tovább zuhanhat a brit fizetőeszköz.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
1,28 1,25  1,321,35 
 
USDJPY: Az év eleje óta erősödik a japán jen
A japán fizetőeszköz töretlenül erősödik, az év eleje óta már több mint 15%-ot esett a devizapár. Hamarosan eléri a kurzus a 100-as lélektani szintet, és fordulatra utaló jelek egyelőre nincsenek a grafikonon.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 10098,8  103,5106,5 
 
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben