Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Jól teljesítenek a magyar papírok

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2015. november 20.   15:18

Richter: Történelmi csúcson az árfolyamJó ránézni a Richter grafikonjára, szeptember eleje óta eddig egy ellenállás sem tudott kifogni az emelkedésen. Még a korábbi történelmi csúcspontot is áttörte a...

Richter: Történelmi csúcson az árfolyam
Jó ránézni a Richter grafikonjára, szeptember eleje óta eddig egy ellenállás sem tudott kifogni az emelkedésen. Még a korábbi történelmi csúcspontot is áttörte a kurzus, így eddig nem látott szintekre emelkedett az árfolyam. Ez több mint 20%-os mozgást jelent pár hónap leforgása alatt. Komolyabb korrekcióra utaló jelek továbbra sincsenek, bár az árfolyam már túlvett az RSI alapján, ennek ellenére folytatódhat az emelkedés a papírban.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 5.080 4.7805.500 6.000 
MOL: A 200 napos mozgóátlaggal küzd az árfolyam
A MOL sem tétlenkedik, a héten sikerült feljebb kerülnie az árfolyamnak. A hét elején már egyszer áttörte a 200 napos mozgóátlagot az árfolyam, de jelenleg ismét a szint alá esett a kurzus. A héten a 13.600-13.700 forint közötti rést is visszatöltötte az olajpapír, a következő ellenállás 14.200 forintnál húzódik, ahol szintén található egy rés. A technikai kép alapján folytatódhat tovább az emelkedés a papírban.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
13.200 12.850-12.870 14.200  15.000
Magyar Telekom: Megérkezett a hét elején a kitörés
A Magyar Telekom is kivette a részét a jó hangulatból, a hét elején sikerült az árfolyamnak kitörnie, és ezzel véget vetett az augusztus közepe óta tartó oldalazásnak. A kurzus 378-400 forint között sávozott és a hétfői lendületes kitörés utat nyitott a következő ellenállásig, amely 416 forintnál húzódik. Hamarosan ezt a szintet is elérheti a kurzus, felette pedig a 434 forintos lokális csúcspont jelentene megállót.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
400 378 416434 
OTP: Fontos szintet tört át az árfolyam
Aktív volt a hét első felében az OTP. Sikerült az 5.750 forintos szintet áttörnie az árfolyamnak, amellyel már hetek óta küzdött a bankpapír, ráadásul egy szűkülő alakzatból is kitört az árfolyam. Ellenállások az 5.950 illetve a 6.100 forintos lokális csúcsoknál vannak, amelynek áttörése esetén négy és féléves csúcsra kapaszkodna a papír. Jelenleg középtávon is komolyabb emelkedési potenciál látható a papírban.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 5.750 5.5005.950 6.100 
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben