Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Folytatódik a forint gyengülése

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2015. november 4.   13:51

EUR/USD: Ismét erősödik a dollár Rövid korrekció után tegnap ismét erősödni kezdett a dollár az euróval szemben. Az árfolyam az 1,11-nél húzódó 200 napos mozgóátlag elérése előtt ismét délnek vette az...

EUR/USD: Ismét erősödik a dollár
Rövid korrekció után tegnap ismét erősödni kezdett a dollár az euróval szemben. Az árfolyam az 1,11-nél húzódó 200 napos mozgóátlag elérése előtt ismét délnek vette az irányt, tegnap már sikerült 1,10 alá kerülnie a devizapárnak és jelenleg már 1,092 környékén mozog a kurzus. Rövidtávon folytatódhat a tengerentúli deviza felértékelődése, a következő erősebb támasz 1,081-nél húzódik.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1,081  1,048 1,111,143
EUR/HUF: Gyengélkedik a forint
Tegnap még úgy tűnt, hogy sikerül magára találnia a forintnak, miután délután visszaerősödött az árfolyam 312,8-ig. A mai kereskedésben azonban folytatódik a hétfőn kezdődött forintgyengülés, a hetet 310 körül nyitotta a forint és jelenleg már 315 forintot közelíti az árfolyam. Rövidtávon van még tér felfelé, a következő ellenállások 316, 318 és 320 forintnál találhatóak.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 308,3306,9 316 318 
USD/HUF: Robog a csúcs felé az árfolyam
A forint gyengélkedésének illetve a dollár jó teljesítményének köszönhetően rallyzik az USD/HUF devizapár. Az árfolyam hetekkel korábban pattant vissza a 270 forintos támaszról, majd némi bizonytalankodás után a 283 forintos szintet is áttörte a kurzus múlt héten. Az elmúlt három kereskedési napon nagyot menetelt az árfolyam, és a közelíti a 290,8-nál található ellenállás jelentő legutóbbi lokális csúcspontját. Ez megállót jelenthet a devizapárnak, de a jelenlegi folyamatok alapján már rövidtávon számítani lehet a szint áttörésére, amely gyakorlatilag történelmi csúcsot jelentene a devizapárban és utat nyitna a 300 forintos lélektani szintig.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 280269,8 290,8 300
USD/JPY: Hamarosan elindulhat felfelé az árfolyam
A devizapár a 121,6-os ellenállást ostromolja már egy ideje. A dollár további erősödése esetén az ellenállást könnyedén áttörné a devizapár, és nagy tere nyílna az emelkedésnek. A következő ellenállás 125-nél húzódik. A technikai kép alapján hamarosan megtörténhet a 121,6-os szint áttörése.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 118,3116 121,6 125 
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben