Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Ma indul a gyorsjelentési szezon

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2013. július 8.   14:17

S&P500: Emelkedik az index A grafikonra pillantva újra jó hangulat körvonalazódik a tengerentúli piacon. Az index hetek óta ismét emelkedik, rövid hezitálás után múlt héten a 20 és 30 napos mozgóátlagot törte át a...

S&P500: Emelkedik az index
A grafikonra pillantva újra jó hangulat körvonalazódik a tengerentúli piacon. Az index hetek óta ismét emelkedik, rövid hezitálás után múlt héten a 20 és 30 napos mozgóátlagot törte át a kurzus, és hamarosan eléri az 1.645 pontos ellenállást. Pénteken a várakozások feletti foglalkoztatottsági adatoknak örültek a befektetők, ma viszont a vállalati jelentésekre terelődik a fókusz. Ma indul ugyanis a második negyedéves gyorsjelentési szezon, a szokásokhoz híven az Alcoa nyitja meg a sort. A technikai kép pozitív irányba változott a múlt héten, ezúttal ismét további emelkedésre számítunk.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 1.6251.597 1.645 1.670
DAX30: Nem tud elrugaszkodni felfelé az index
A német index sokkal erőtlenebb, már hetek óta nem tud elmozdulni az árfolyam, továbbra is oldalazás látható. A 8.035 pontos ellenállás alatt araszol az árfolyam, technikai szempontból akkor lesz érdekes az index, ha áttöri ezt a szintet. Felette a 8.085-8.160 pont közötti rés illetve a 8.300 pontos szint a következő ellenállás. Vételi pozíciókat még korai lenne nyitni.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
 7.800 8.035
EUR/USD: Nagyot erősödött múlt héten a dollár
A múlt héten is nagy mozgások voltak a devizapárban. A dollár már csütörtökön eltávolodott az 1,3-as szinttől és látványosan erősödött az euróval szemben, ami tovább folytatódott a jó pénteki foglalkoztatottsági adat után. Az 1,28-nál látható legutóbbi mélypontot érintette meg a kurzus pénteken, ahonnan korrekció indult. Erős szinthez érkezett a dollár, ezért rövid pihenő valószínű, amibe egy pozitív korrekció is beletartozhat. Középtávon azonban további dollárerősödés valószínű.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
1,28  1,3
USD/JPY: Száguld a devizapár
Tovább száguld a devizapár, pénteken elrugaszkodott a 100-as szintről, így az emelkedő trend megerősítést nyert. Egyértelműen további emelkedésre számítunk, a következő megálló a 103,7-nél látható lokális maximum.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz1. ellenállás
100  103,7
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben