Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Célkeresztben a hazai blue-chipek

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2015. augusztus 7.   10:20

Mtelekom: Folytatódhat az emelkedés A héten publikálta a várakozásoknál kedvezőbb számait a Magyar Telekom, amely újabb katalizátort jelentett a már emelkedő pályán mozgó árfolyamnak. A kurzus július közepén pattant...

Mtelekom: Folytatódhat az emelkedés
A héten publikálta a várakozásoknál kedvezőbb számait a Magyar Telekom, amely újabb katalizátort jelentett a már emelkedő pályán mozgó árfolyamnak. A kurzus július közepén pattant vissza a 391 forintos lokális mélypontról, és azóta stabilan kapaszkodik felfelé a bankpapír. A technikai kép az elmúlt hetekben sokat javult, az árfolyam áttörte a 20 és 30 napos mozgóátlagokat, illetve a 412 forintos szintet. Ez pedig azt jelenti, hogy folytatódhat az emelkedés a 434 forintnál található lokális csúcsig.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
391  381434 470 
Richter: A korrekció után további emelkedés jöhet
Jól sikerült a július a gyógyszerpapírnak, a 4.030 forintos lokális mélypontról sikerült 4.500 forint fölé kapaszkodnia az árfolyamnak. A tegnapi korrekció ezért egészségesnek nevezhető, még a 20 vagy a 30 napos mozgóátlagot (4.359-4.298) is letesztelheti az árfolyam mielőtt ismét emelkedő irányba fordulna. Emelkedés esetén pedig 4.630 és 4.790 forint jelentenek ellenállást.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
4.359 4.298  4.6304.790 
OTP: Lejtőre került a papír
Gyengén teljesített tegnap a bankpapír, közel egyhavi mélypontra esett az árfolyam. Rövidtávon újabb tere nyílt az esésnek, és folytatódhat a július közepe tartó korrekció. A következő támasz 5.500 forint környékén húzódik. A grafikonon egy szűkülő alakzat is kezd kirajzolódni, még pár hétig maradhat az alakzaton belül, mielőtt megérkezne a kitörés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
5.500 5.350  5.950 6.100
MOL: Átmenetileg megtorpant az olajpapír
Az olajpapírnak is héten érkezett a gyorsjelentése. A kedvező számoknak köszönhetően emelkedett az árfolyam, de csak átmeneti volt a jó hangulat, tegnap ismét esett a kurzus. A technikai kép ennek ellenére összességében kedvező, mert a héten sikerült a csökkenő trendcsatornából kitörnie az árfolyamnak. Amíg nem esik a kurzus a 20 és 30 napos mozgóátlagokkal erősített sáv felső éle alá (14.500 forint), addig nincsen veszélyben a kedvező technikai kép. Ellenállások 15.000 és 15.500 forintnál húzódnak.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 14.50014.250 15.000 15.500 
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben