Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Mi várható a hazai börzén?

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2015. július 31.   15:37

OTP: Van tere az emelkedésnek Egy füles-csésze alakzat formálódik az OTP grafikonján. Az év elejétől április végéig tartó emelkedés után egy hosszabb konszolidációs szakasz indult, amiből kirajzolódott az alakzat....

OTP: Van tere az emelkedésnek
Egy füles-csésze alakzat formálódik az OTP grafikonján. Az év elejétől április végéig tartó emelkedés után egy hosszabb konszolidációs szakasz indult, amiből kirajzolódott az alakzat. Kitörés esetén az alakzatból számított célárfolyam 6.800 forintra tehető. Múlt héten a 20 napos mozgóátlagról sikerült visszapattannia a bankpapírnak, az alakzat nyakvonala 5.950 forintnál húzódik, ennek áttörésével pedig nagy tér nyílna felfelé.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
5.619-5.653 5.340  5.9506.100 
MOL: Középtávon kedvező a papír technikai képe
Múlt hónap közepén életre kelt a MOL árfolyama, miután sikerült kitörnie a május óta tartó csökkenő trendcsatornából. A vevők lelkesedése azonban gyorsan alábbhagyott, és az árfolyam visszazuhant a csatorna felső éléhez. Távolabbról nézve azonban nem érdemes még temetni az olajpapírt, mert jelenleg az év eleji felfutás korrekciója zajlik. A mostani mozgás bázisépítésnek is nevezhető, egy kitörés esetén pedig nagy emelkedési potenciál lehet a papírban.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 14.50012.940 15.000  15.500
Richter: Korrekció indulhat?
A 4.030 forintos támaszon egy dupla mélypontot épített a Richter egy hónappal ezelőtt, és a 4.250 forintos nyakvonal áttörése nagy rallyt indított a papírban. A múlt heti kedvező gyorsjelentés után átmenetileg ismét erőre kapott az árfolyam, de a csütörtöki lokális maximumhoz képest jelentősen visszaesett az árfolyam. Rövidtávon bizonytalan a papír technikai képe, akár egy korrekció is elindulhat a héten, támaszt a 20 és 30 napos mozgóátlagok jelentenek 4.250 forint környékén.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 4.2504.030 4.630 4.780 
Magyar Telekom: Bizonytalan az irány
Több mint egy hónapig tartó mélyrepülés után sikerült a Magyar Telekomnak talpra állnia és a 391 forintos lokális mélypontról az elmúlt hetekben 410 forintig emelkedett a kurzus. Ezt követően az árfolyam visszatesztelte a 400 forintos támaszát, és amennyiben ez a szint nem esik el, akkor ismét megpróbálhat elrugaszkodni felfelé, és első körben visszatesztelheti a 415 forintos ellenállást. A papír technikai képe azonban nem fest túl fényesen, ezért a negatív forgatókönyvet is érdemes megemlíteni, a 400 forintos támasz törésével a 390 illetve a 381 forintos szintekig eshet a távközlési papír kurzusa.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 390381  415434 
A magyar ipar egy félkarú óriás
SZTORI

A magyar ipar egy félkarú óriás

Az ipari termelés szerves és meghatározó részét képezi a magyar gazdaságnak: a kibocsátásban...

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések
AGRÁR SAROK

Sorjáznak a gabonapiaci előrejelzések

A gabonapiacok mindössze gyenge hullámokat vetnek az elmúlt hetekben. A múlt héten megjelent előrejelzések a túlkínálatot támasztják alá ebben és...

2024. március 27.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben