Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

EURUSD: továbbra is szűk sávban a kurzus

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. július 10.   10:57

A nemzetközi devizapiacon a hétfői naphoz hasonlóan kedden is csendesen indult a kereskedés. Tegnap megkezdődött Jerome Powell meghallgatása az amerikai törvényhozásban, ahol az első napon alapvetően semleges üzeneteket küldött, így érdemi hatása nem volt a piacra. Ma reggel is 1,082 körül...

A nemzetközi devizapiacon a hétfői naphoz hasonlóan kedden is csendesen indult a kereskedés. Tegnap megkezdődött Jerome Powell meghallgatása az amerikai törvényhozásban, ahol az első napon alapvetően semleges üzeneteket küldött, így érdemi hatása nem volt a piacra. Ma reggel is 1,082 körül járt az EURUSD kurzusa. Szerdán folytatódik a meghallgatás, emellett a tengerentúli hitelpiaci adatok lehetnek a fókuszban a csütörtöki inflációs adat előtt.

Kapcsolódó termék
EURUSD1.0843-0.09%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
EUR/USD - 2024/59 - napi2024.07.23. 07:55
EURUSD: stabil a kurzus2024.07.22. 11:01
EURUSD: ma jön az EKB2024.07.18. 10:44
EUR/USD - 2024/58 - napi2024.07.18. 08:53
EURUSD: Áttörés előtt2024.07.17. 16:35

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse
ELEMZÉS

Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse

Az Uranium Energy Corp (UEC) egy gyorsan növekvő, uránérc feltárással foglalkozó, az Egyesült...

Tejár kilátások
AGRÁR SAROK

Tejár kilátások

Ha trendvonalat illesztünk rá, a magyarországi tejárak impozáns növekedést tudnak maguk mögött. Ez azonban már a múlt, a kérdés, miért üt nagyot...

2024. július 22.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben