Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

EURHUF: fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. június 13.   10:25

Tegnap a jelek szerint 395-nél találta meg a talajt a forint az euróval szemben. Kedvezőtlen, hogy a dollár délutáni gyengüléséből nem tudott profitálni a magyar deviza. Mindent egybevetve a Fed által kirajzolt kamatpálya fokozott óvatosságra intheti az MNB-t a jövő keddi kamatdöntő...

Tegnap a jelek szerint 395-nél találta meg a talajt a forint az euróval szemben. Kedvezőtlen, hogy a dollár délutáni gyengüléséből nem tudott profitálni a magyar deviza. Mindent egybevetve a Fed által kirajzolt kamatpálya fokozott óvatosságra intheti az MNB-t a jövő keddi kamatdöntő ülés előtt: a vágások ütemének újabb, 25 bázispontra történő lassítására, majd júniust követően hosszabb ideig elhúzódó tartásra érdemes felkészülni. Ma reggel is 395 körül mozog az EURHUF kurzusa.

Kapcsolódó termék
EURHUF390.20-0.09%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
EUR/HUF - 2024/59 - napi2024.07.23. 07:55
EUR/HUF - 2024/58 - napi2024.07.18. 08:48
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse
ELEMZÉS

Uranium Energy Corp: az uránbányászat amerikai üstököse

Az Uranium Energy Corp (UEC) egy gyorsan növekvő, uránérc feltárással foglalkozó, az Egyesült...

Tejár kilátások
AGRÁR SAROK

Tejár kilátások

Ha trendvonalat illesztünk rá, a magyarországi tejárak impozáns növekedést tudnak maguk mögött. Ez azonban már a múlt, a kérdés, miért üt nagyot...

2024. július 22.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben