Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Tovább gyengélkedik a forint

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. június 11.   10:22

A hét első napján további 0,4 százalékkal értékelődött le a forint az euróval szemben. Az EURHUF kurzusa kicsivel 393 alatt zárt, de napközben a 395-öt is közelítette a devizapár. A mai nyitásban tovább folytatódott a lassú forintgyengülés. Rövid...

A hét első napján további 0,4 százalékkal értékelődött le a forint az euróval szemben. Az EURHUF kurzusa kicsivel 393 alatt zárt, de napközben a 395-öt is közelítette a devizapár. A mai nyitásban tovább folytatódott a lassú forintgyengülés. Rövid távon a Fed holnapi kamatdöntésére és üzeneteire fókuszál a forintpiac is, majd ez után egyre inkább a jövő keddi MNB kamatdöntés kerülhet előtérbe. Fontos kérdés, hogy a Monetáris Tanács a félév végén a jelenleg vártnak megfelelően tényleg lezárja-e a monetáris enyhítések sorozatát. Az ebbe az irányba mutató üzenetek támaszt jelenthetnének a forintnak a mostani bizonytalanabb környezetben.

Kapcsolódó termék
EURHUF395.18+0.14%
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
PODCAST

Főleg a franciák miatt változott meg az európai kockázati környezet – ezt pedig a forint is bánta

Megváltozott az európai kockázati környezet, ami a forint árfolyamán is meglátszott az elmúlt időszakban. Nagyrészt ennek a bizonytalanságnak a...

Tényleg eltolódik kelet felé az EU sertésállománya?
AGRÁR SAROK

Tényleg eltolódik kelet felé az EU sertésállománya?

Miközben a hazai sertésállomány érzékelhetően elmozdult a mélypontról, az EU sertésállománya tartósan zsugorodik. De vajon a nyugati üldöztetések...

2024. június 24.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben