Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

A görög hírekre zuhan a DAX

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2015. június 24.   14:50

DAX: Betöltötte a rést az árfolyam A görögökkel kapcsolatos hírek mozgatták a délelőtti kereskedésben az árfolyamokat. A DAX indexben a tegnapi rés majd a zárásra kialakult hosszú felső kanóc után korrekció indult,...

DAX: Betöltötte a rést az árfolyam
A görögökkel kapcsolatos hírek mozgatták a délelőtti kereskedésben az árfolyamokat. A DAX indexben a tegnapi rés majd a zárásra kialakult hosszú felső kanóc után korrekció indult, valamivel dél előtt pedig begyorsult a mozgás, miután a görögök arról beszéltek, hogy a hitelezők nem fogadták el a hétfőn benyújtott reformcsomagot. A DAX ezt követően gyorsan betöltötte a rést, és bő 1% mínuszban tartózkodik a 30 napos mozgóátlag környékén. A további esést az is erősítheti, hogy az emelkedő trendcsatorna felső széléről pattant le az árfolyam.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 10.80010.500 11.600 11.880 
Nasdaq: Történelmi csúcson az árfolyam
A tengerentúli börzéket kevésbé befolyásolják a görög események, a Nasdaq index például ismét történelmi csúcsra tudott kapaszkodni a napokban. Ráadásul túl nagy volatilitást nem is mutatott az index, egyenletesen emelkedik mostanában. Az 5.110 pont áttörésével pedig nagy tér nyílt felfelé, mert a közelben ellenállás sem látható.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 5.1105.000  5.2505.300 
S&P500: Stabilan kapaszkodik felfelé a kurzus
Az S&P500 index is emelkedik június közepe óta, és már csak hajszálnyira van a korábbi történelmi csúcsától az árfolyam. Az elmúlt hónapok mozgása leginkább oldalazáshoz hasonlít, így egy kitörés azért is nagy jelentőségű lenne, mert az emelkedő trend megerősítését és a sávozás végét jelentené.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
2.070 2.050  2.1302.150 
Dow Jones: Folytatódik az oldalazás
Még bőven tart az oldalazás, 17.630-18.300 pont közötti sávban. A 18.300 pontos ellenállást közelíti az index, amelynek áttörésével egy újabb emelkedő szakasz indulhat.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 17.63017.000 18.300 18.500 
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben