Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

Mélyrepülésben a MOL

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2015. június 19.   14:44

Richter: Elesik-e az emelkedő trendvonal? A Richter múlt hét elején jelentette be, hogy a Cariprazine ismételten beadott törzskönyvi kérelmére vonatkozó adatok értékelését további három hónappal (szeptemberig)...

Richter: Elesik-e az emelkedő trendvonal?
A Richter múlt hét elején jelentette be, hogy a Cariprazine ismételten beadott törzskönyvi kérelmére vonatkozó adatok értékelését további három hónappal (szeptemberig) meghosszabbította. A hír pedig elég volt ahhoz, hogy a 4.350 forintos támasz elessen, és újabb mélypontra zuhanjon a gyógyszerpapír. A szint törésével nagyobb tere nyílt a lejtmenetnek, bár jelenleg az emelkedő trendvonal még fogja az árfolyamot, de ezen áteshet a részvény és megjárhatja a 4.030 forintnál húzódó támaszt. Halvány pozitív jelzés, hogy egyelőre visszapattant a trendvonalról a kurzus, de a hangulat romlásával gyorsan újraindulhat a mélyrepülés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
4.250  4.0304.350 4.630 
OTP: Fontos támaszon az árfolyam
Az OTP intenzív mélyrepüléssel indította a júniust, ezzel ledolgozva az év eleje óta tartó esés harmadát. Az 5.250 forintos támasz alatt is járt az árfolyam két héttel ezelőtt, de sikerült újra visszakapaszkodnia a kurzusnak a szint fölé. Meglehetősen nagy a volatilitás a papírban hetek óta, és egyelőre csak kevés jel utal a pozitív fordulatra. Amíg az 5.250 forintos támasz nem sérül szignifikánsan, addig van esély egy rövidtávú fordulatra, de a szint törésével folytatódhat a május óta tartó esés, a következő támaszt 5.000 forint jelenti.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 5.000 5.250 5.6005.790 
MOL: Elesett a támasz
Múlt héten fordult negatívra a hangulat a MOL piacán, elesett a 14.500 forintos támasz, amely hónapok óta tartotta az árfolyamot. Ez pedig a papír további esését jelentheti, ráadásul a közelben támaszok sincsenek, így akár több mint 1.000 forintos esés is elképzelhető rövidtávon.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 13.83013.000 14.500 15.000 
Mtelekom: A sáv alját érte el a papír
Zuhanással indította a hónapot a Magyar Telekom, az árfolyam lefordult a 434 forintos lokális csúcsról és rövid idő alatt elérte a 400 forintos támaszt. A korábbi hónapokban már többször megjárta a kurzus az előbb említett két szintet, így az év eleje óta tartó emelkedő trend oldalazásba fordult át. A 400 forintos támasz egyelőre tartja a papírt, de törésével 380 forintig nyílna tere az esésnek. Fordulat esetén pedig a 434 forintos ellenállást veheti célba a kurzus. Napokon belül kiderülhet, hogy a támaszról melyik irányba indul el az árfolyam.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 400 380434 450 
MOL: Kiegyensúlyozott első negyedév, lényegében változatlan EBITDA várható
ELEMZÉS

MOL: Kiegyensúlyozott első negyedév, lényegében változatlan EBITDA várható

A MOL május 10-én teszi közzé első negyedéves...

Megállt a globális élelmiszerár-csökkenés
AGRÁR SAROK

Megállt a globális élelmiszerár-csökkenés

Csekély változásokkal ugyan, de két év után kifulladni látszik a globális élelmiszerár-emelkedések csökkenő üteme. Áprilisban immár második...

2024. május 6.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben