Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

EURUSD: stabil maradt a kurzus

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. április 16.   10:29

A nemzetközi devizapiacon a múlt heti jelentős mozgásokat pihente ki hétfőn az EURUSD kurzusa, érdemi kilengések nélkül zajlott a kereskedés a hét első napján. A tengerentúli kiskereskedelmi forgalom a vártnál jobban alakult, így végül némi erősödést...

A nemzetközi devizapiacon a múlt heti jelentős mozgásokat pihente ki hétfőn az EURUSD kurzusa, érdemi kilengések nélkül zajlott a kereskedés a hét első napján. A tengerentúli kiskereskedelmi forgalom a vártnál jobban alakult, így végül némi erősödést láthattunk a dollártól. A fontos adat hatását valamelyest mérsékelte a gyenge ipari konjunktúra index azzal egyidejű publikálása. Ma reggel 1,062 körül járt az elsőszámú devizapár. Kedden magyar idő szerint délután az amerikai ipari termelési adatot lesz érdemes figyelni. Egyelőre nem észlelhető eszkaláció a közel-keleti konfliktusban.

Kapcsolódó termék
EURUSD1.0863+0.04%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
EUR/USD - 2024/42 - napi2024.05.23. 08:44
EURUSD: Korrekcióban2024.05.22. 15:04
EURUSD: Csendesen telt2024.05.22. 10:24
EUR/USD - 2024/41 - napi2024.05.21. 08:08
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
ALTEO: Új szerződés a MOL-lal
VÁLLALATELEMZÉS

ALTEO: Új szerződés a MOL-lal

Az ALTEO leányvállalata, az ECO-FIRST tízéves szerződést...

Egyre kevesebb gazda Németországban
AGRÁR SAROK

Egyre kevesebb gazda Németországban

Napjainkban, amikor a mezőgazdaság gazdálkodási körülményei alapjaiban és tartósan változnak meg, igen fontos mintákat találni az átalakulás...

2024. május 21.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben