Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Az arany árfolyama csúcsra jutott, a Fed akár három alkalommal is vághatja idén a kamatokat

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. április 3.   10:20

Az arany árfolyama új mindenkori rekordszintre nőtt, miután tegnap Loretta Mester Fed kormányzó arról beszélt, hogy a jegybank idén akár három alkalommal is vághatja az irányadó dollár kamatokat. Az arany mellett az ezüst árjegyzése is meglendült, ami mutatja a fokozott...

Az arany árfolyama új mindenkori rekordszintre nőtt, miután tegnap Loretta Mester Fed kormányzó arról beszélt, hogy a jegybank idén akár három alkalommal is vághatja az irányadó dollár kamatokat. Az arany mellett az ezüst árjegyzése is meglendült, ami mutatja a fokozott befektetői érdeklődést a nemesfémek iránt. Ma Jerome Powell amerikai jegybankelnök fog beszédet mondani, míg szerdán fontos munkaerőpiaci adatok látnak napvilágot az Egyesült Államokból. A piaci szereplők szerint jelentős eladási pozíció zárás is segítette a hirtelen áremelkedést.

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben