Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

2020 óta először estek vissza a Tesla autóeladásai

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. április 3.   10:03

Elon Musk vállalata jelentősen, 11,4 százalékkal múlta alul a piac előzetes, 436 ezres várakozását az első negyedévben. A Tesla mindössze 386.810 járművet értékesített, ez 8,5 százalékos visszaesést jelent éves szinten. A legyártott autók száma közel...

Elon Musk vállalata jelentősen, 11,4 százalékkal múlta alul a piac előzetes, 436 ezres várakozását az első negyedévben. A Tesla mindössze 386.810 járművet értékesített, ez 8,5 százalékos visszaesést jelent éves szinten. A legyártott autók száma közel 47 ezerrel több, körülbelül 433 ezer volt, ami az eddigi legnagyobb különbség a gyártási és értékesítési számok között a cég történetében. A nehézségek ellenére az amerikai vállalat képes volt visszaszerezni piacvezető szerepét az elektromos autók piacán a kínai BYD-tól, miután ők csak 300 ezer autót adtak el az év első három hónapjában. A hír hallatán a Tesla papírjai közel 5 százalékot estek a tegnap kereskedés folyamán.

Kapcsolódó termék
Tesla Motors Inc.161.51-5.58%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben