Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Három kamatvágást várnak a tisztviselők

ERSTE REGGELI
ERSTE REGGELI2024. április 3.   09:35

Két Fed tisztviselő is inkább három kamatvágást tart elképzelhetőnek az idei év hátralevő részében. Igaz, egyikük sem sietne az első kamatcsökkentéssel. Mary Daly, San Francisco-i Fed-vezér szerint a jegybank által korábban előrejelzett három kamatvágás egy...

Két Fed tisztviselő is inkább három kamatvágást tart elképzelhetőnek az idei év hátralevő részében. Igaz, egyikük sem sietne az első kamatcsökkentéssel. Mary Daly, San Francisco-i Fed-vezér szerint a jegybank által korábban előrejelzett három kamatvágás egy észszerű várakozás, azonban hozzátette, hogy a megjelenő makroadatok alapján a „növekedés erős, így nem sürgős az első lazítás”.

Clevelandi kollégája, Loretta Mester hasonlóan gondolkodik, nyilatkozatában elmondta, hogy továbbra is a három kamatvágást tartja a legvalószínűbbnek, azonban a döntés „szoros”, elképzelhető, hogy csak kevesebbre lesz szükség. A tisztviselő korábban még több bizonyítékot szeretett volna látni, hogy az infláció visszatér a jegybank 2 százalékos célja felé.

Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
Érdeklődik a részletek iránt? Kérjen visszahívást és szakértőnkkel egyeztethet a termékkel kapcsolatban.
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben