Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Az amerikai gazdaság stabilitására utaló adatok jelentek meg

ERSTE REGGELI
ERSTE REGGELI2024. április 3.   09:22

Két havi visszaesés után 1,4 százalékkal emelkedett az ipari rendelésállomány az Egyesült Államokban a februári adatok szerint (hó/hó). A mérés meghaladta az 1,0 százalékos piaci becslést, míg a januári adat mínusz 3,8 százalék...

Két havi visszaesés után 1,4 százalékkal emelkedett az ipari rendelésállomány az Egyesült Államokban a februári adatok szerint (hó/hó). A mérés meghaladta az 1,0 százalékos piaci becslést, míg a januári adat mínusz 3,8 százalék volt.

A tartós cikkek rendelésállományában is felpattanás volt látható februárban, még azt követően is, hogy az előzetes 1,4 százalékos havi alapú bővülést végül 1,3 százalékra rontották a végleges adatok alapján. A januári mutató még 6,9 százalékos visszaesést mért.

A várt 8 millió 730 ezernél, illetve a januári 8 millió 748 ezernél több nyitott állás volt Amerikában. A pontos adat szerint 8 millió 756 ezer nyitott pozíció volt februárban.

Az ipari, illetve munkaerőpiaci adatok is erősnek számítanak és a gazdaság stabilitására utalnak. Ennek következtében a piac már kevesebb, mint három kamatcsökkentést vár az idei évben a Fedtől. A határidős kötvényárazások alapján körülbelül 25 százalék esélyt tulajdonít a piac annak, hogy csak kétszer vág majd a központi bank.

Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
Érdeklődik a részletek iránt? Kérjen visszahívást és szakértőnkkel egyeztethet a termékkel kapcsolatban.
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben