Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

CHART

A jó gyorsjelentés segíti az OTP emelkedését

ÖTLETGYÁR CHART
ÖTLETGYÁR CHART2015. május 15.   10:56

Mtelekom: Folytatódhat az emelkedés A 401 forintos támaszról pattant vissza múlt hónap közepén a Magyar Telekom árfolyama és azóta is tart az óvatos emelkedés. A következő megálló a 430-434 forint közötti...

Mtelekom: Folytatódhat az emelkedés
A 401 forintos támaszról pattant vissza múlt hónap közepén a Magyar Telekom árfolyama és azóta is tart az óvatos emelkedés. A következő megálló a 430-434 forint közötti ellenállászónánál található, ez viszont egy elég erős ellenállás, ezért készülhetünk egy átmeneti megállóra. A szint áttörésével pedig másfél éves csúcsra kapaszkodna a Magyar Telekom, és nagy tere nyílna az emelkedésnek, de ettől azért még messze járunk.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 401 380430 434 
Richter: Hetek óta zuhan az árfolyam
Meglehetősen nagy a volatilitás a papírban, és április végén egy újabb hirtelen fordulat érkezett, de ezúttal negatív irányú. A kurzus esésnek indult a 4.775 forintos lokális csúcsról és azóta is töretlenül zuhan a papír. Elesett a 30 napos mozgóátlag a 4.400 forintos támasz és a 20 napos mozgóátlag állította meg tegnap a lejtmenetet. Nehéz megmondani, hogy az eladói nyomás meddig nyomja még lefelé az árfolyamot. A következő erősebb támasz még távol van, mert 4.030 forintnál található.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 4.3404.030 4.400 4.775 
MOL: Visszapattant az árfolyam
Mélyrepülés indult múlt héten az olajpapírban, a 15.550 forintos lokális csúcsról a 14.650 forintnál húzódó 30 napos mozgóátlagig zuhant a papír árfolyama. A délelőtti kereskedésben visszapattant a szintről a kurzus, de a stabil fordulathoz, ez egyelőre még kevés (a 20 napos mozgóátlag feletti zárás lenne kedvező jelzés). A támasz alatt a következő megálló 14.550 forintnál húzódik, alatta pedig nagy tér nyílna lefelé 13.300 forintig. Összességében nem fest túl jól a papír technikai képe.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 14.55013.300 15.500 15.800 
OTP: A jó gyorsjelentésnek köszönhetően visszapattant a 20 naposról az árfolyam
A várakozásoknál enyhén jobb gyorsjelentést publikáló bankpapír némi emelkedéssel kezdte a mai kereskedést. Az árfolyam az 5.850 forintos támasz felett a 20 napos mozgóátlagról fordult meg, és hamarosan visszatesztelheti a 6.070 forintos ellenállást. A szint áttörésével gyorsan elérhető az új csúcs, ami azt jelentené, hogy közel 4 éve nem látott szintekre kerülne az árfolyam. Erős ellenállás 6.500 forintnál látható, a technikai kép alapján pedig folytatódhat az emelkedés.
 
Támasz és ellenállás szintek
1. támasz2. támasz1. ellenállás2. ellenállás
 5.8505.500  6.0706.500 
PODCAST

A kőolaj árrobbanása méri majd, hogy mennyire fáj a gazdaságnak az izraeli-iráni válság

Úgy tűnik, hogy az árupiaci szereplők nem tartanak egy széleskörű háború kirobbanásától Izrael és Irán között. Az viszont határozottan érződik,...

Veszélyes az aszály
AGRÁR SAROK

Veszélyes az aszály

Virágzik a repce, a szántóföldek legszebb arcukat mutatják ezekben a hetekben. Az őszi vetésű növények állapota jó. Fejlődésük hetekkel előrébb...

2024. április 19.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben