Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Erősen kezdte az évet a világ legnagyobb chipgyártója

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. március 8.   09:53

A Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., mely az Nvidia és az Apple chipjeinek első számú bérgyártója, 9,4%-os éves bevételnövekedésről számolt be az idei év első két hónapjában. Ez elsősorban az AI-chipek iránti kereslet növekedésének köszönhető, amely...

A Taiwan Semiconductor Manufacturing Co., mely az Nvidia és az Apple chipjeinek első számú bérgyártója, 9,4%-os éves bevételnövekedésről számolt be az idei év első két hónapjában. Ez elsősorban az AI-chipek iránti kereslet növekedésének köszönhető, amely segít ellensúlyozni az iPhone-eladások lassulásából eredő kiesést.

A vezetőség arra számítan, hogy a tavalyi visszaesés után az idei évtől újra növekedésnek indulnak a TSMC eredményei, mivel a mesterséges intelligencia továbbra is erős hátszelet jelent, emellett az okostelefonok és a számítógépek iránti kereslet is várhatóan erősebben lesz a több évig tartó gyengélkedés után.

Kapcsolódó termék
TAIWAN SEMICONDUCTOR MNFTG ADR 5 ORD159.96+1.82%
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
ALTEO: Új szerződés a MOL-lal
VÁLLALATELEMZÉS

ALTEO: Új szerződés a MOL-lal

Az ALTEO leányvállalata, az ECO-FIRST tízéves szerződést...

Egyre kevesebb gazda Németországban
AGRÁR SAROK

Egyre kevesebb gazda Németországban

Napjainkban, amikor a mezőgazdaság gazdálkodási körülményei alapjaiban és tartósan változnak meg, igen fontos mintákat találni az átalakulás...

2024. május 21.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben