Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

EURUSD: inflációs adatok a fókuszban

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. február 29.   10:45

Felemás napot tudhat maga mögött az elsőszámú devizapár. A tegnapi nap első fele a dollár erősödéséről szólt, az 1,08-as szintet is megérintette a jegyzés. A délutáni órákban azonban fordult a kocka, a vártnál némileg gyengébb tengerentúli...

Felemás napot tudhat maga mögött az elsőszámú devizapár. A tegnapi nap első fele a dollár erősödéséről szólt, az 1,08-as szintet is megérintette a jegyzés. A délutáni órákban azonban fordult a kocka, a vártnál némileg gyengébb tengerentúli konjunktúra adatok – melyek közül kiemelkedik a felülvizsgált GDP – az amerikai deviza leértékelődését vonták maguk után. Így ma délelőtt 1,084 körül járt az EURUSD kurzusa. Csütörtökön már az inflációé a főszerep az óceán mindkét partján, a valutaövezeti tagországok adatai mellett a PCE infláció lát napvilágot.

Kapcsolódó termék
EURUSD1.0628+0.05%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben