Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Virág Barnabás szerint még nyitott kérdés a döntés

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. február 23.   11:11

Csütörtökön az euró-dollár alakulást lekövetve zajlott a kereskedés a hazai piacon: először erősödést, majd gyengült a forint az euróval szemben. Hosszabb interjút közölt az Index Virág Barnabás jegybanki alelnökkel, sok témát érintettek....

Csütörtökön az euró-dollár alakulást lekövetve zajlott a kereskedés a hazai piacon: először erősödést, majd gyengült a forint az euróval szemben. Hosszabb interjút közölt az Index Virág Barnabás jegybanki alelnökkel, sok témát érintettek. Rövidtávon a legfontosabb talán az, hogy elmondása szerint még nyitott kérdés, hogy kedden 75 vagy 100 pontos vágás jöjjön-e, mindkettő mellett vannak érvek. Némi meglepetésre 4,5 százalékra emelkedett a munkanélküliségi ráta januárban, ami jelzi, hogy lassan halad a kilábalás. Péntek reggel 388 körül járt az EURHUF jegyzése.

Kapcsolódó termék
EURHUF394.98+0.43%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
Para van!?2024.04.16. 11:55
Ismét gyengült a forint2024.04.16. 10:45
390 körül a forint2024.04.12. 10:43
EURHUF: Visszapattant2024.04.10. 15:25
Gyengül a forint2024.04.10. 10:05

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben