Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

A kőolaj ára alig változott, fundamentális hírek nem láttak napvilágot

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. február 23.   11:05

A nyersolaj árfolyama lényegében nem változott tegnap óta, a piac ugyanúgy a globális kereslet/kínálatot, illetve a geopolitikát figyeli, de jelentős hír nem érkezett az elmúlt 24 órában. Az év további részében főleg a kínai gazdaság felől...

A nyersolaj árfolyama lényegében nem változott tegnap óta, a piac ugyanúgy a globális kereslet/kínálatot, illetve a geopolitikát figyeli, de jelentős hír nem érkezett az elmúlt 24 órában. Az év további részében főleg a kínai gazdaság felől érkező hírek lesznek meghatározóak, mivel a keresletnövekedés az ázsiai országból jöhet leginkább. A szakértők sokat beszélnek az amerikai palaolaj termelés növekedésének lassulásáról is, mivel Észak-Amerikában egyre csökken a fúróberendezések száma. A becslések szerint idén mindössze 270 ezer hordóval nőhet átlagban az USA kőolaj termelése, ami az elmúlt évtized leglassabb növekedése. A húszikkal szemben hosszú háborúra készül az USA, mivel a lázadók szétszórták erőiket Jemen területén, így nehéz őket megsemmisíteni. Emiatt várhatóan továbbra is veszélyben lesznek a kereskedelmi útvonalak. Az olajszállító tankereknek meg kell kerülnie Afrikát, ha el szeretnék érni Európát és Észak-Amerika keleti felét.

Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben