Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

389 körül az EURHUF

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. február 19.   10:44

Pénteken a nemzetközi folyamatokkal párhuzamosan szűk sávban zajlott le a kereskedés a hazai piacon is. Ma délelőtt is 389 körül mozgott az EURHUF kurzusa. A héten nem érkezik igazán fontos hazai adat, így még inkább a nemzetközi események lehetnek meghatározók a forint...

Pénteken a nemzetközi folyamatokkal párhuzamosan szűk sávban zajlott le a kereskedés a hazai piacon is. Ma délelőtt is 389 körül mozgott az EURHUF kurzusa. A héten nem érkezik igazán fontos hazai adat, így még inkább a nemzetközi események lehetnek meghatározók a forint piacán is. A figyelem egyre inkább a jövő keddi jegybanki ülésre irányulhat, kérdéses, hogyan dönt az MNB. A konjunktúra és az inflációs kép alakulása miatt az elmúlt időszakban nőtt a nyomás a 75 pontnál agresszívabb lépés irányába, ugyanakkor az ország kockázati megítélése óvatosságra intheti a központi bankot. A forint árfolyamát érdemes majd figyelni e tekintetben.

Kapcsolódó termék
EURHUF395.20+0.50%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
Para van!?2024.04.16. 11:55
Ismét gyengült a forint2024.04.16. 10:45
390 körül a forint2024.04.12. 10:43
EURHUF: Visszapattant2024.04.10. 15:25
Gyengül a forint2024.04.10. 10:05
Erste NetBroker
Állampapírok
a biztonságos befektetések
kedvelőinek.
Részletek
Erste Netbroker Állampapírok a biztonságos befektetések kedvelőinek. Részletek
Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben