Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

Tovább gyengélkedik a forint

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. február 15.   11:40

Mintegy 0,4%-ot gyengült tegnap a forint az euróval szemben, s az EURHUF kurzusa kicsivel 389 alatt zárt tegnap. A mai nyitásban nem látszott nagyobb elmozdulás. A forintnak nem tett jót a dollár erősödése, illetve a tegnap reggel közzétett vártnál gyengébbnek bizonyuló hazai GDP...

Mintegy 0,4%-ot gyengült tegnap a forint az euróval szemben, s az EURHUF kurzusa kicsivel 389 alatt zárt tegnap. A mai nyitásban nem látszott nagyobb elmozdulás. A forintnak nem tett jót a dollár erősödése, illetve a tegnap reggel közzétett vártnál gyengébbnek bizonyuló hazai GDP adatok. A gyenge növekedés ugyanis növelheti a kamatcsökkentés gyorsításának valószínűségét, s mint a tegnapi jegyzőkönyvből kiderült, két tanácstag már januárban a 100 bázispontra való gyorsítást támogatta. Ma az USA-beli makroadatokra fókuszálhat a forintpiac is, hiszen a Fed kamatpályájával kapcsolatos várakozások alakulása érdemben befolyásolhatja a forint mozgásait is a dollár árfolyamának változásán keresztül.

Kapcsolódó termék
EURHUF394.92+0.42%
Kapcsolódó legutóbbi elemzések
Para van!?2024.04.16. 11:55
Ismét gyengült a forint2024.04.16. 10:45
390 körül a forint2024.04.12. 10:43
EURHUF: Visszapattant2024.04.10. 15:25
Gyengül a forint2024.04.10. 10:05

Higgy magadban és indíts Erste Future befektetést!

Úgy jó, ha nagy?
AGRÁR SAROK

Úgy jó, ha nagy?

A magyar tejtermelés nem számít még az EU-ban sem nagynak, de a tejtermelő farmok átlagos mérete terén előkelő helyen állunk. A világban azonban...

2024. április 15.

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben