Itt jelentkezhet be korábban regisztrált Erste Market hozzáférésével.
Amennyiben korábban csak hírleveleinket kapta, és nem regisztrált, akkor hozzáférését ezen az oldalon tudja aktiválni.

PIACI HÍREK

389 közelében az EURHUF

ERSTE TÍZÓRAI
ERSTE TÍZÓRAI2024. február 9.   10:17

Csütörtökön elindult ugyan egy korrekció, végül a nyitószint felett zárt az EURHUF kurzusa. Tegnap a lengyel fizetőeszközzel szemben történelmi mélypontra süllyedt a forint. A KSH ma reggel publikálta a januári inflációs adatokat: az idei év első hónapjában 3,8...

Csütörtökön elindult ugyan egy korrekció, végül a nyitószint felett zárt az EURHUF kurzusa. Tegnap a lengyel fizetőeszközzel szemben történelmi mélypontra süllyedt a forint. A KSH ma reggel publikálta a januári inflációs adatokat: az idei év első hónapjában 3,8 százalékos volt a fogyasztói árak éves emelkedése Magyarországon. Az Erste várakozása 3,7 százalék volt, ugyanakkor a konszenzus 4,3 százalékra számított, így a piac pozitív meglepetésként értékelheti az adatot, megnőhet a valószínűsége az agresszívabb vágásnak februárban. Péntek délelőtt 389 körül járt a EURHUF jegyzése. Jövő héten a tavalyi negyedik negyedéves GDP-adatok kerülnek majd fókuszba: főként az ipar teljesítménye miatt meglehetősen szerény számokra számíthatunk.

Kapcsolódó termék
EURHUF389.29-0.05%
Erste NetBroker
Kereskedjen közvetlenül
a magyar, az amerikai, az osztrák
és a német piacokon.
Részletek
Erste Netbroker Kereskedjen közvetlenül a magyar, az osztrák, a német és az amerikai piacon Részletek
PODCAST

Karnyújtásnyira az 1000 milliárdos OTP-nyereség, folytatódhat a blue chipek komoly eredménytermelő képessége

Bár a tavalyi évet visszaeséssel zárta a magyar gazdaság, ez messze nem volt olyan mértékű, hogy érdemben befolyásolja a magyar tőzsdei nagycégek...

Az Erste Befektetési Zrt. (székhelye: 1138 Bp., Népfürdő utca 24-26., 8. emelet; "az Erste") EZEN oldalon található adatkezelési tájékoztató ismeretében, a "Mentés" gomb megnyomásával egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat kezelje abból a célból, hogy az Erste Befektetési Zrt. részemre az általa nyújtott befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön, az adatkezelési tájékoztatóban foglalt időtartamig.

A "Mentés" gombra való kattintással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az Erste Befektetési Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. (1138 Bp., Népfürdő utca 24-26.; a „Bank”) részére a jelen regisztráció során megadott valamennyi személyes adatomat továbbítsa annak érdekében, hogy a Bank részemre az általa nyújtott pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos gazdasági reklámot közvetlen üzletszerzés módszerével küldjön a Bankoldalon található adatkezelési tájékoztatójában foglaltak szerint az ott meghatározott időtartam alatt.

Erste tájékoztatását elfogadom, miszerint Erste a személyes adataimnak feldolgozásával az Idealap Kft.-t bízta meg adatfeldolgozási szerződés keretében.

Ezen felül tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulásomat akár az info@ersteinvestment.hu címre küldött nyilatkozatommal, akár a 06-1-2355-151 telefonszámon az Erste ügyfélszolgálatán, akár személyesen bármelyik Erste bankfiókban bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonhatom.

Rendben